2777
2789
کلاس زبان بود یه ذره صدامو بردم بالا چون داشتن تو وقت آزاد پاک کنو از این ور به اون ور پرت می کردن اعصابم خورد شد داد زدم نکنین دیگه ناراحت شدن چون من همیشه معلم پایه ای بودم 

صدامو یذره درحد یه داد کوچیک بردم بالا بعد معذرت خواهی کردم

ولی امروز استرس و سردرد داشتم هی پاک کنو پرت میکردن اضطرابم بیشتر میشد😑😑🤦‍♀️😭😭😭

مثل چی ناراحتم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشونه و اینو بدون که خیلی معلم خوبی هستی که سر یه همچین کاری عذاب وجدان گرفتی و قدر خودتو بدون

رنج سنیشون بین 15 تا 18 ایناست

قربونت برم مرسییییی خوشگل خانم ✨💕❤️🌹💗

رنج سنیشون بین 15 تا 18 ایناستقربونت برم مرسییییی خوشگل خانم ✨💕❤️🌹💗

خب بچه هم نیستند و مطمئن باش درکت میکنند و منم خودم 15 سالمه و یه وقتایی واقعا سر یکسری چیز ها اعصبانی میشم و درک میکنم هرکسیو چون اعصاب همه سر قطع آب و برق و ... خورده و اینکه پسرم

خب بچه هم نیستند و مطمئن باش درکت میکنند و منم خودم 15 سالمه و یه وقتایی واقعا سر یکسری چیز ها اعصبا ...

منم سر همین اعصابم خورد بود از صبح هم چیزی نخورده بودم از ساعت 8 صبح کلاس داشتم و برق اونجا هم قطع بود

درسته