2777
2789
عنوان

سر کتاب 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم همینو میگم ولی خیلی روی روانم تاثیر گذاشته 💔

تاثیر نباید داشته باشه از این بدتر به من گفتن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

حتما حرز امام جواد بگیر واسه همین کاره... و رفع بلا میشی

این یکی رو قبول دارم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بخدا مثل سگ دروغ میگنهمش بخاطر پولهبرو پیش یه سید خوب ،سید ها خوب میفهمن و اهل پول مول زیاد نیستن

سید نمیشناسم کسیو ..اره واقعا برای پولن خودش گفت باطل میکنم ۲۸۰۰

ینی خیلی اثر داره برا ازدواجم،؟

اگه جادو و طلسم داری چله سوره بقره بگیر

واقعا عالیه

هر کی گرفته ردخورد نداشته

آشنای نزدیکم جادوهای مختلف داشت حتی خود همین دعانویس ها هم جادوش کرده بودند با یه چله بقره تموم شد

تا قبلش همش جن می دید اما بعدش اصلا

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...