2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 63 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب منم تو ارتباط با دیگران یکم اذیتم خجالت میکشم ب اصطلاح امکان داره منم اوتیسم باشم

وای نهههههههه

عزیزم همه چیزو قاطی نکن

مثل این‌میمونه من‌بگم‌چون سردرد دارم پس حتما تومور مغزی دارم!

شما خجالتی هستی، درونگرایی،

چه ربطی داره

افراد اوتیسمی کلن از اول همینجوری بودن

و ۱ علامت هم ندازن! زنجیره ایی از علائم رو دارن

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

گاها افراد اوتیسم از نوابغ هستن ، حتی میگن انیشتین هم اوتیسم بوده

من تو نقاشی عالی ام طبیعی میکشم ولی تو ارتباط با دیگران مشکل دارم ممکنه منم اوتیسم باشم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یعنی نمیفهمم چی میگن تمرکزندارم کلا حرفایی ک میزنن معنی نداره برام مهم نی برام خنثی خنثی حس میک ...

تا پیش پزشک نرفتی مشاوره نشدی نگو اینجوری افسردگی هم میگیری که

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

وای نههههههههعزیزم همه چیزو قاطی نکنمثل این‌میمونه من‌بگم‌چون سردرد دارم پس حتما تومور مغزی دارم!شما ...

عه خب خداروشکر😅❤️

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من تو نقاشی عالی ام طبیعی میکشم ولی تو ارتباط با دیگران مشکل دارم ممکنه منم اوتیسم باشم

یکی کمکم کنههههههه بگه چمهههه   من بانامزدمم قط رابطه ام  در حد دوتاپیام خخخ 

یکی کمکم کنههههههه بگه چمهههه من بانامزدمم قط رابطه ام در حد دوتاپیام خخخ

خواهر منو هم دو ب شک کردی با تاپیکت

نه عزیزم شما فقط یکم خجالتی یا کم رو هستی ، اینا مهارتهایی هست که با مشاوره یا تمرین و تکرار اوکی میشه 

تا پیش پزشک نرفتی مشاوره نشدی نگو اینجوری افسردگی هم میگیری که

گرفتم  پیش کی برممم   الان شما فهمیدی من منظورم چیه  شاید تو ی دنیا دیگم اینطور حس میکنم   خخ

گرفتم پیش کی برممم الان شما فهمیدی من منظورم چیه شاید تو ی دنیا دیگم اینطور حس میکنم خخ

ببین تو بخاطر علائمی که داشتی اینترنت سرچ کردی میکی این مریضی رو دارم ...... درصورتی پیش بزشک نرفتی ..... این باعث میشه خودت رو از درون بخوری خود خوری کنی تهش افسردگیه

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

نه عزیزم شما فقط یکم خجالتی یا کم رو هستی ، اینا مهارتهایی هست که با مشاوره یا تمرین و تکرار اوکی می ...

حالا من اصلا کم رو نیستم خجالتی چیه  فقط حرف ندارم ساکت ساکت  جمله نمیتونم درست کنم