2821
2789
عنوان

جونکوکککک🎀🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 6083 بازدید | 348 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جونگکوک « کیه » غذاس ؟ منم تازه کشفش کردم ، ناشناخته‌اس انگاری

نباید مینوشتم کیه----ولی خب اره من اصلا نمیشناسمش اولین باره میشنوم🤭

آدمایی که به اندازه ی شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید🌛🕯✨️!

ای جونوم

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

وقتی ۱۲سالته😢

۱۹ سالمه

😮‍💨

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اسی تاپیک رفته جز داغ ترین ها بعد کجایی نیستی

اره جاری جان دیدی

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

آقا کسیو میخواد که با بی تی اس آشنایی نداشته باشه🙏🏿 .

بی تی اس چیه؟

وا جونگکوک کیه غذاس؟🗿

فکر کنم شیرینیه🚶‍♀️

نصف نصف اسیییییی🥺🥺🥺

قبوله🥹

اگه میخوایش پس نامجون یا یونگی مال من:/🥺🥺🍭

باشه پس نامجون یا یونگی مال تو

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792