2777
2789
عنوان

جونکوکککک🎀🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 5423 بازدید | 348 پست
عروس من جاریتم ها متاهل هستم جیمین تو بیو بنویسم 😂

نوچ نوچ جاری جان 

طلا هام رو ببینننن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بدون میکاپشونو دیدم ،فکرشو کن طرف انقد پول داره به خودش میرسه ولی باز..واقعا زیبایی اروپاییا یچیز دی ...

خوب نیستن باز؟

با آمریکایی ها زیاد شناخت ندارم ولی بیلی خوشگله 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون میکاپشونو دیدم ،فکرشو کن طرف انقد پول داره به خودش میرسه ولی باز..واقعا زیبایی اروپاییا یچیز دی ...

وایییییی  خیلی جذابههههه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نوچ نوچ جاری جان طلا هام رو ببینننن

وا فقط کوک که طلا نمیخره جیمینم دست و دل بازه

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

ولی هیکل که فیل*تر نیست ولی قیافه ها یکاری کردن حتی بازیگراش

اره به تیپ شون هم میرسن

ولی این که انقدر باریک میشن اکثرا اونم عمله🫠

تو این مدت که پیگیر بودم از لیسا خیلی خوشم اومد واقعا تایپمه الگو هست یجورایی ولی از یه طرفم حس میکنم زیادی بزرگش کردن هیت نمیدم ها 

مثلا آیو از همه بهتره بنظرم 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
وا فقط کوک که طلا نمیخره جیمینم دست و دل بازه

کوکی به طرف دار هاش عطر طلا داده جاری جان

تو این مدت که پیگیر بودم از لیسا خیلی خوشم اومد واقعا تایپمه الگو هست یجورایی ولی از یه طرفم حس میکن ...

از ایو خوشم نمیاد

واقعا اون هیکلی که لیسا جنی داره عمله فکر نکنمم

اونا که نه 

مردم عادی رو میگم

چرا خیلی کیوته که

وای نه

کوکی به طرف دار هاش عطر طلا داده جاری جان

جاری جان انقدر رو مخ من نرو 

من خودم یه مدت شوهرت زیر نظر داشتم دیگه اومدی زنش شدی 🤣🤣

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

ولی چان اون وو

اونم کراشهههه