2777
2789
عنوان

سامسونگ A36یاA55🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 28 پست
A55 دارمباتری خوب نگه میدارههنگم نمیکنهاما دوربینش اصلا تعریفی نداره

نسبت ب میان رده ها دیه با این ۳۰ تومن میگن خیلی خوبه 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

A36 جدید تره الان بخای a55 کم شده چون قدیمی شده

اره الان جدید A56 اومده ولی خب خیلی گرونه برا من

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ب نظرتون می ارزه ۳ تومن بیشتر بدم برا A55؟من باتری و هنگ نکردن برام خیلی مهمه

اره خوبه گوشی با کیفیتیه کلا برند سامسونگ رو از بقیه بیشتر قبول دارم اولا نوکیا داشتم تا وقتی اندروید نبود از موقع اندروید کلا سامسونگ نسبت هزینه ای ک میکنی خوبه...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

باتری هم زیاد خوب نگه نمی‌داره دوربین شم اصلا خوب نیست اصلاااااا

گیج شدم😢

اره فک کنم همین حدودا است

اره داداشم میخواد برا خودش بخره😭اما من پول ندارم  

A36 جدید تره شارژش هم سریع ترهولی کیفیت دوربین بدنه و دوام باتری a55 بیشتره البته که a55 هم فست شارژ ...

برای هر دو شارژر ۲۵ وات استفاده میشه دیه؟

می ارزه ۳ تومن بیشتر بدم ؟

اره خوبه گوشی با کیفیتیه کلا برند سامسونگ رو از بقیه بیشتر قبول دارم اولا نوکیا داشتم تا وقتی اندروی ...

مممنونم لطف کردین

عزیز دلم اشکالی نداره ایشالا بعدا ی دونه خوب شو واسه خودت بخر 🤩

اایشالا امسال دانشجو بشم😭😭برم سرکار میخرم برا خودم  

بعضی وقت ادم دلش میخواد بترکه اینقدر ک تحت فشار

الان یکی از داداشام آیفون ۱۵ پرو داره بهش بگم ۵ تومن بده میگه ندارم😭😭

برای هر دو شارژر ۲۵ وات استفاده میشه دیه؟می ارزه ۳ تومن بیشتر بدم ؟

۳۶. ۴۵ وات 

من چون a55 دوام باطری بیشتری داره

حافظه را میتونم ارتقا بدم

دوربیناش بهتره 

و بدنه ی قوی تری داره 

خودم باشم ۵۵ انتخابمه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

۳۶. ۴۵ وات من چون a55 دوام باطری بیشتری دارهحافظه را میتونم ارتقا بدمدوربیناش بهتره و بدنه ی قوی تری ...

مرسی از اینکه تجربه تون رو در اختیار گذاشتید

خیلی خوبه اینجوری🤩

با اینکه از گوشی سر در نمیارم اما ب نظرم بهترین انتخاب میتونه A55 باشه