یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برام پنج تا شرط گذاشته.میگ ب ی شرط زندگی میکنم وفراموش میکنم ک طلاهااتو بدی بهم برای خونه هام مشتری ...
بنظرم اصلا قبول نکن ،ازکجا معلوم اموالتو نگیره ،ببره ور دل ننش زندگی کنی ،اونوقت مثل قبل رفتارکنه ،بدتر میشه ک بهتر نمیشه ،اصلا قبول نکن حتی اگ گفت طلاق ،بگو باشه ب و درخواست بده ،مهریه اتو بخواد بده میفهمه مسجد جای ...نیست ،بگو من نرفتم پزشکی قانونی شکایت کنم از کتکات ولی دیگ طلا و خونه رو نمیذارم ب باد بدی
همه رو خونده عزیزم از همه پیام ها هم عکس گرفته مدرک نگه داشته از منو خواهرم من ب درک زندگی خواهرم با ...
وای....
خیلی حرف های بدی زدید؟
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم