2777
2789
عنوان

توروخدا قسم بیاین کمکم کنین بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 132 پست
بیچاره شدم مامان سامیار همه پیامارو خونده همه رو از روی همه عکس گرفته 😭تمام بدنم کبوده از کتک هاش م ...

وااای من چی بگم باهاش دهن به دهن نشو بگو اشتباه کردی دیگه تکرار نمیشه حتی چند وقت گوشی نباشه دستت تا آروم بشه 

زندگی ک الکی نیست خراب کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام پنج تا شرط گذاشته.میگ ب ی شرط زندگی میکنم وفراموش میکنم ک طلاهااتو بدی بهم برای خونه هام مشتری ...

بنظرم اصلا قبول نکن ،ازکجا معلوم اموالتو نگیره ،ببره ور دل ننش زندگی کنی ،اونوقت مثل قبل رفتارکنه ،بدتر میشه ک بهتر نمیشه ،اصلا قبول نکن حتی اگ گفت طلاق ،بگو باشه ب و درخواست بده ،مهریه اتو بخواد بده میفهمه مسجد جای ...نیست ،بگو من نرفتم پزشکی قانونی شکایت کنم از کتکات ولی دیگ طلا و خونه رو نمیذارم ب باد بدی

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

فقط داره میترسوندت ک طلاق نگیری وقتی بره درخواست بده و مهریه بیفته گردنش دست و پاشو جم میکنه از موضع قدرت میخواد بندازدت ،بنظرم قبول نکن زیاد کوتاه نیا ک دیگ زندگیتو نمیتونی درست کنیا

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
همه رو خونده عزیزم از همه پیام ها هم عکس گرفته مدرک نگه داشته از منو خواهرم من ب درک زندگی خواهرم با ...

وای....

خیلی حرف های بدی زدید؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

برام پنج تا شرط گذاشته.میگ ب ی شرط زندگی میکنم وفراموش میکنم ک طلاهااتو بدی بهم برای خونه هام مشتری ...

قبووووول نکنیااااا توروقراااان من مشابه این موضوع وودیدمممم بیچاره میشی ب طلاق راضی شووووو ولی تن ب این خفت نده

قبووووول نکنیااااا توروقراااان من مشابه این موضوع وودیدمممم بیچاره میشی ب طلاق راضی شووووو ولی تن ب ...

دو روزه بهم مهلت داده من ب درک زندگی خواهرم با چهارتا بچه هم از هم میپاشه داداشش ازاین سگ تره

فقط داره میترسوندت ک طلاق نگیری وقتی بره درخواست بده و مهریه بیفته گردنش دست و پاشو جم میکنه از موضع ...

منم تو دو راهی موندم اگ باهاش سرلج بیفتم پدرمو درمیاره از دوروزه ب جز اب حروم باشه اگ چیز دیگه ای تونستم بخورم دارم داغون میشم از جوش وغصه 

اسی خیلی احمقیاون اول و اخر طلاقت میدهالان فقط هدفش اینه پولات رو بگیره و مهریه‌ت هم ببخشی تا راحت ب ...

منم طلاهامو بردم خونه پدرم گذاشتم نزدیک ی میلیارد هستن چشش دنبال هموناس...ولی از طلاق خیلی میترسم 

منم طلاهامو بردم خونه پدرم گذاشتم نزدیک ی میلیارد هستن چشش دنبال هموناس...ولی از طلاق خیلی میترسم

نترس اتفاقا ببینه قصدت جدی دنبال طلاقی شاید اون بترسه

ببین برو پزشکی قانونی شکایت کن از کبودی و زخم هات هم خوب عکس بگیر پیش پلیس هم برو بگو من کتار این امتیت جانی ندارم

بعد هم لازم شد مهریه‌ت هم بزار اجرا

طلاها هم ترجیحا بزار تو بانک