2821
2789
عنوان

مشهدیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست
مشهدیم سالهاست بازار رضا نرفتمولی اگه لباس میخوای بخری ۱۷ شهریور و پاساژ فردوسیتفریحی شب برین کوهسنگ ...

چقدر عالی 😍

مرسی که گفتی ❤

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بازار رضا هرگززز نرو... گرون میده... پارسال رفتم هفتصد تومن عطر کرد تو پاچه هم سفرمون🫤

کیفیتش خوب نبود؟ 😂😐

خب جایی پیشنهاد داری؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

همه ۱۷ شهریورو گفتن واس خریدولی واس تفریح چالیدره طرقبه شاندیز کلات نادری یا تو خود شهر مثلا تونل ب ...

مرسییی😍

خوشحال میشم بگی 

بعد موج های آبی واسه کسی که شما بلد نیست ارزش داره برم؟! 

کیفیتش خوب نبود؟ 😂😐خب جایی پیشنهاد داری؟

منم همونجا چهار گرم عطر خریدم دویست تومن... والا با عطرای گرمی پونزده هزار که تو شهر خودمن فرقی نداشت😂 نه والا جایی رو سراغ ندارم 🫤

منم همونجا چهار گرم عطر خریدم دویست تومن... والا با عطرای گرمی پونزده هزار که تو شهر خودمن فرقی نداش ...

😂😂😂

شهر ما عطری ک میزنم پارسال میلی 45تومن بود الان اصلا جرئت نمی کنم از جلو در مغازه اش رد بشم 😂

مرسییی😍خوشحال میشم بگی بعد موج های آبی واسه کسی که شما بلد نیست ارزش داره برم؟!

فدات

خب خانه وارونه جالبه

پارک مینیاتوری هم بد نیست ارزش داره یبار بری بنظرم

دیگه کوه سنگی ی موزه هم داره موزه جالبیه 

اره ارزش داره بنظرم خیلی خوبه

ولی اگ کسی گفت برج برفی اصلااااااا نرو اصلا خیلی گرونو بدرد نخوره! یا هلیوم پارک اونم خیلی خیلی گرونه

اتفاقا فردوسی خوبه فیمتاش . بازار رضا خیلی با کیفیت نیس جنساش برا همینم مناسب تره

من کلا یبار از فردوسی خرید کردم از ی مغازه ای بود کاپشن گرفتم فک کنم ۳ سال شده هنوز اخ نگفته خیلی جنسش خوب بود قیمتشم عالی بود

اتفاقا فردوسی خوبه فیمتاش . بازار رضا خیلی با کیفیت نیس جنساش برا همینم مناسب تره

من خونه م کنار فردوسیه😂😂

اما با ۱۷ شهریور خیییلی اختلاف داره قیمتاش 

تازه همون ۱۷ شهریور هم مغازه های سمت بازار رضا تا پاساژها 

توی جنس ۵۰۰ تومنی ۱۰۰ تا ۱۵۰ اختلاف قیمت داره

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

فداتخب خانه وارونه جالبهپارک مینیاتوری هم بد نیست ارزش داره یبار بری بنظرمدیگه کوه سنگی ی موزه هم دا ...

مرسیی قشنگم 

حتما اومدم تگت می کنم کمکم کنی اگه دوست داشتی ❤🤗

هوا چطوره؟ لباس چی بیارم؟ 

ببخشیدا آخه تاحالا نیومدم مشهد 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز