worainbow مدیر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 عنوان مشهدیااا | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 38 پست اگه ی مسافر بیاد شهرتون بهش کجا ها رو معرفی می کنید؟ برای خرید و تفریح و... غیر از حرم آقا امام رضاراست میگن بازار امام رضا اجناسش خیلی مناسب و خوش قیمته؟ کلا بازار هایی که قیمتاشون خوب باشه و جنس ها متنوع رو معرفی کنید خواهشا اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲 1404/04/31 | 23:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 آرایشی هم ۱۷ شهریور سمت پاساژها داره مرسییی ازت ❤🥰 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 مشهدیم سالهاست بازار رضا نرفتمولی اگه لباس میخوای بخری ۱۷ شهریور و پاساژ فردوسیتفریحی شب برین کوهسنگ ... چقدر عالی 😍مرسی که گفتی ❤ اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
azin2024 عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 8368 بازار رضا هرگززز نرو... گرون میده... پارسال رفتم هفتصد تومن عطر کرد تو پاچه هم سفرمون🫤
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 بازار رضا هرگززز نرو... گرون میده... پارسال رفتم هفتصد تومن عطر کرد تو پاچه هم سفرمون🫤 کیفیتش خوب نبود؟ 😂😐خب جایی پیشنهاد داری؟ اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1838 همه ۱۷ شهریورو گفتن واس خریدولی واس تفریح چالیدره طرقبه شاندیز کلات نادری یا تو خود شهر مثلا تونل باد صبا بازم اگه خواستی میتونم بیشتر بگم
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 همه ۱۷ شهریورو گفتن واس خریدولی واس تفریح چالیدره طرقبه شاندیز کلات نادری یا تو خود شهر مثلا تونل ب ... مرسییی😍خوشحال میشم بگی بعد موج های آبی واسه کسی که شما بلد نیست ارزش داره برم؟! اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
azin2024 عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 8368 کیفیتش خوب نبود؟ 😂😐خب جایی پیشنهاد داری؟ منم همونجا چهار گرم عطر خریدم دویست تومن... والا با عطرای گرمی پونزده هزار که تو شهر خودمن فرقی نداشت😂 نه والا جایی رو سراغ ندارم 🫤
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 منم همونجا چهار گرم عطر خریدم دویست تومن... والا با عطرای گرمی پونزده هزار که تو شهر خودمن فرقی نداش ... 😂😂😂شهر ما عطری ک میزنم پارسال میلی 45تومن بود الان اصلا جرئت نمی کنم از جلو در مغازه اش رد بشم 😂 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
azin2024 عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 8368 😂😂😂شهر ما عطری ک میزنم پارسال میلی 45تومن بود الان اصلا گرفته نمی کنم از جلو در مغازه اش رد بشم � ... اخر جملت چی نوشتی؟
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 اخر جملت چی نوشتی؟ بخدا تقصیر کیبورده😂💔 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
کاربرقدیمیsara عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 6902 میگه ارزون بازار فردوسی به نسبت جنس گرونه قیمتهاش اتفاقا فردوسی خوبه فیمتاش . بازار رضا خیلی با کیفیت نیس جنساش برا همینم مناسب تره
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1838 مرسییی😍خوشحال میشم بگی بعد موج های آبی واسه کسی که شما بلد نیست ارزش داره برم؟! فداتخب خانه وارونه جالبهپارک مینیاتوری هم بد نیست ارزش داره یبار بری بنظرمدیگه کوه سنگی ی موزه هم داره موزه جالبیه اره ارزش داره بنظرم خیلی خوبهولی اگ کسی گفت برج برفی اصلااااااا نرو اصلا خیلی گرونو بدرد نخوره! یا هلیوم پارک اونم خیلی خیلی گرونه
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1838 اتفاقا فردوسی خوبه فیمتاش . بازار رضا خیلی با کیفیت نیس جنساش برا همینم مناسب تره من کلا یبار از فردوسی خرید کردم از ی مغازه ای بود کاپشن گرفتم فک کنم ۳ سال شده هنوز اخ نگفته خیلی جنسش خوب بود قیمتشم عالی بود
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5490 اتفاقا فردوسی خوبه فیمتاش . بازار رضا خیلی با کیفیت نیس جنساش برا همینم مناسب تره من خونه م کنار فردوسیه😂😂اما با ۱۷ شهریور خیییلی اختلاف داره قیمتاش تازه همون ۱۷ شهریور هم مغازه های سمت بازار رضا تا پاساژها توی جنس ۵۰۰ تومنی ۱۰۰ تا ۱۵۰ اختلاف قیمت داره هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 فداتخب خانه وارونه جالبهپارک مینیاتوری هم بد نیست ارزش داره یبار بری بنظرمدیگه کوه سنگی ی موزه هم دا ... مرسیی قشنگم حتما اومدم تگت می کنم کمکم کنی اگه دوست داشتی ❤🤗هوا چطوره؟ لباس چی بیارم؟ ببخشیدا آخه تاحالا نیومدم مشهد اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲