2777
2789
عنوان

چراسهمیه شیرخشک بچهاروکم کردن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 73 پست
ننهههه برا اوناهم کم شده ۸تاشده

بازم ۸ تا خوبههه 

۴ تا وافعا کمه من ۸ یا ۹ تا ازاد میخرم پسرم وابسته شیر 😪

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دوساله بچت تو آخر عمر که شیر خشک نمیدی حالا سهمیه نمی دونم جریان ش چیه

۲۲ماهشه برج ۷میشه دوسالشه  کوچیکه هنوز تاشیرنخوره نمیخابه بعدشم من  بچه قبلیم ۳سال نیم بیشتربود که دیگه خودش شیرخشک نخاست وگرنه تا  زمانی که بچه بخاد میدمش

کاربری دوم مادرزن هستم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقتشه اقاپسرت

یک سال ۵ ماه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دخترمن ۵ماه بزرگتره منم دخترم وابسته شیره

عزیزم زنده باشههه

میش دوسالش دیگ شما دیگ کم کم از شیر بگیرشش 

کلا بیشتر دوسال شیر خوردن خوب نیستتت 

حالاهم ک ماشالله شیر نیستت. ایجوری سهمیه کمه واقعا ازاد هم نمیصرفهه 

چرا به یه مادر عذاب وجدان و احساس ناکافی بودن میدید؟؟؟ شاید شیر کافی نداره خودش

ولله بحدا من شیرم خیلیییی کم بود ناچارشدم شیرخشک بدم تاشیش ماه تلاشموکردم هرچندکم اما سیرنمیشد بخاطر بیماریم دیابت وچربی خون خیلییی بالا دکتر گفت قطع کن شیردادنتو

کاربری دوم مادرزن هستم    

عزیزم زنده باشهههمیش دوسالش دیگ شما دیگ کم کم از شیر بگیرشش کلا بیشتر دوسال شیر خوردن خوب نیستتت حال ...

پسرم تاسه سال نیم شیرخشک خرد 

شوهرم قبول نمیکنه میگه تاهرزمان خودشون میخورن بده بهشون گناه دارن

کاربری دوم مادرزن هستم    

پسرم تاسه سال نیم شیرخشک خرد شوهرم قبول نمیکنه میگه تاهرزمان خودشون میخورن بده بهشون گناه دارن

شیر خشک رو قطع کن 

روزی ی دونه شیر پاکتی کوچیک بهش بده

عزیزدلم شرمنده خوشگلم من گفتم شاید ناراحتت کرده باشمم اصلاا منظورم این نبود که بهت حس ناکافی بودن بد ...

ممنون عزیزم اشکال نداره  ولی من کلا تا چهل روز فقط شیر دارم اونم خیلی کم  دیگه کارخداس 😐

کاربری دوم مادرزن هستم