۴ تا وافعا کمه من ۸ یا ۹ تا ازاد میخرم پسرم وابسته شیر 😪
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
دوساله بچت تو آخر عمر که شیر خشک نمیدی حالا سهمیه نمی دونم جریان ش چیه
۲۲ماهشه برج ۷میشه دوسالشه کوچیکه هنوز تاشیرنخوره نمیخابه بعدشم من بچه قبلیم ۳سال نیم بیشتربود که دیگه خودش شیرخشک نخاست وگرنه تا زمانی که بچه بخاد میدمش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
چرا به یه مادر عذاب وجدان و احساس ناکافی بودن میدید؟؟؟ شاید شیر کافی نداره خودش
ولله بحدا من شیرم خیلیییی کم بود ناچارشدم شیرخشک بدم تاشیش ماه تلاشموکردم هرچندکم اما سیرنمیشد بخاطر بیماریم دیابت وچربی خون خیلییی بالا دکتر گفت قطع کن شیردادنتو
پسرم تاسه سال نیم شیرخشک خرد شوهرم قبول نمیکنه میگه تاهرزمان خودشون میخورن بده بهشون گناه دارن
شیر خشک رو قطع کن
روزی ی دونه شیر پاکتی کوچیک بهش بده