2777
2789

سلام خانما من دوسه ماه دیگه 18 سالم میشه ازدواج کردم. قراره اگه خدا بخواد با همسرم بریم کربلا اربعین اونجا باشیم تقویم زده بیست و سوم اربعینِ ما کی باید حرکت کنیم نمیخوام بیشتر از 8 یا 10 روز طول بکشه اصلا نمیدونم مرخصی بدن به شوهرم یا نه میشه لطفا کامل راهنمایی کنید پول هم کم داریم برا دونفر 10 میلیون بس میشه یا نه نمیخوام خرید انجام بدم فقط برا زیارت میرم و اینکه کاروان زیاد پول میخواد اگه خودمون همینجوری بریم آیا با برنامه ای چیزی میتونیم بریم یا نه که از همجا دیدن کنیم یا حتما باید با کاروان بریم راستی اجازه پدرم بجز اجازه همسر باید باشه یا نه چون 18 سالم نشده و اینکه پاسپورت یا ویزا و گذرنامه زیارتی کدوما بگیریم مثلا فردا بریم دنبال کار هاش چند روز دیگه میرسه به دستمون اگه میشه همه رو توضیح بدید 

برنامه پلیس من رو نصب کن هم میتونی پاسپورت بگیری یا اگه نمیخوای ،گذرنامه زیارتی بگیر 

گذرنامه زیارتی قیمتش پایین تره نسبت به پاس 

ده تومن برا دونفرتون کمه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله ک قسمتت باشه و بری 

ولی با ۱۰ تومن تا کیشم نمیتونی برییی 

هر چقدر بودجت کمتر باشه بیشتر اذیت میشی تو سفر 

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

اجازه پدر لارم نیست وقتی متاهلی 

ولی شوهرت باید بره دفترخونه اجازه خروج بهت بده  

سعی کنید یه جوری برنامه ریزی کنید تا اربعین برگردید ایران ،چون روز اربعین اونجا خیلی شلوغ میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

به نظر من پیاده روی اربعین هدفش فقط همین پیاده روی و طی مسیر از سر عشق به امام حسین هست . خرید که هیچی حتی گاها از شلوغی جمعیت به زیارت درست و حسابی هم نمیرسی . الان گذر که نداری تقریبا وقت هم کم داری . من اگر به جای شما بودم این ده تومنو میذاشتم یکم دیگه هم جمع میکردم تا چند ماه دیگه یه سفر زمینی خوب و اروم میرفتم مدلای مختلفش هست ارزونش هم دارن که توی حسینیه میخوابن نه هتل 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

arbaeen.karballa

این پیج اینستارو فالوکن

مینویسه چق هزینه کرایه هست

چیا باخودت ببری ...

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اره برا دونفر ده میلیون خوبه(اگ میخواین فقط برین کربلا نجف شاید بتونین کاظیمن هم برین اگر سیمکارت اینانخرید)

دینار ازاد فکرکنم ۷۵هست میتونین از طلا فروش بخرین

پاسورت زیارتی بگیر که سه روزه بهت بدنش

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ان شاالله ک قسمتت باشه و بری ولی با ۱۰ تومن تا کیشم نمیتونی برییی هر چقدر بودجت کمتر باشه بیشتر اذیت ...

چرا من بلیط از اصفهان تا مرز پرسیدم گفتن نفری 900 دونفر میشه 1800 رفت 1800 هم برگشت 

کلا 3600 

غذا هم که نمیخواد تو راه همچی هست 

میمونه جا خواب که خیلی ها تو حسینیه میخوابن و اینکه اگر هم مسافر خونه ای جایی بگیریم برا دوسه شب اینم میشه 3 میلیون اگه تو راه هم بخوایم یه مقداریشو با ماشین بریم دیگه بیشتر از دوسه میلیون که نمیشه 

کسی تا حالا بدون کاروان رفته اصلا میشه رفت یا نه سخته و اینکه آیا برنامه ای چیری هست که براحتی راه رو نشون بده مثلا بگه الان کجاییم چقدر راه هست تا بریم مثلا بغداد کربلا کجا ها زیارتگاه هستن مثل کاروان ها که میبرن راهنمایی کنه 

درمورد کرایه ها خبر ندارم فعلا. 

ولی شما که تا نجف و کربلا میری، کاظمین و سامراهم برو. 

شده یه تیکه طلا بفروش که پول کم نیاری. خودتون با ون ها برید زیارت و. برگردین. 

نیازی به اجازه خروج پدرت نیست، فقط همسرت باید اجازه محضری بده.  پاسپورت زیارتی بگیر که هزینه اش کمتره. 

با کاروان رفتن فایده ای نداره. چون قرارنیست کار خاصی کنید. فقط میرید زیارت. 

تامرز بااتوبوس برید،  اونجاهم ماشینها هستن. نجف یا کربلا. یکیش رو اول برید. 

از چندتا راننده قیمت بگیرید، یه وقت یه نفر قیمت پرت نگه و سواربشید و بعدا بفهمید چقدر گرون گفته. 

تونجف تاحدی که میتونید اسکان نداشته باشید.  اگرهم داشتید،  نهایت یک شب بمونی.  نجف شهر کوچیکی هست، ازدحامش زیاده. تو شبستان حضرت زهرای حرم میتونید بمونید ولی حمومش واقعا شلوغ میشه. 

هرچی زودتر برید سمت طریق بهتره براتون. 

پیاده روی باخودتونه. مثلا میتونید یک روز فقط پیاده روی کنید. میتونید اصلا نرید. 

ما پارسال ده روز قبل از اربعین اونجا بودیم، راحتتر میشد زیارت کرد. ولی رفتیم نجف، کاظمین و سامرا،  دوسه روز پیاده روی بودیم،  برگشتیم کربلا،  خیابونها واقعا ازدحام بود و اصلا سمت حرم نمیشد رفت. مستقیم رفتیم گاراژ کاظمین که از اومجا برگردیم ایران. 

تقریبا 4،5 روزی به اربعین مونده بود. 

جوری خیابونها شلوغ بود که ماشین ها تا یه حدی اجازه داشتن تردد کنن. ولی اون روز اول راحتتر میشد باماشین جابجا شد. 

توکاظمین که اول سفرمون رفتیم، موکب ها نبودن، بودنا گفتن یکی دوروز دیگه راه میفته.  ازاونجایی که ائمه مون بخشنده و مهمان نوازن،  نذاشتن غریب بمونیم. چندتاجوون اومدن و گفتن حسینیه داریم بیایید بریم. 

سوار کامیون کوچیک کردن و بردن. سه وعده غذا داشتن هرروز.. شربت شونم به راه بود. حسینیه زنونه مردونه داشتن. حمام هم داشتن. میگفتن از اول ماه محرم تااخر ماه صفر این حسینیه درش به روی زائرا باز هست. 

تاحد ممکن جابجا شدن هاتون عصر و دم غروب باشه تا فردا صبح. 

چون واقعا افتابش اذیت کننده هست و ممکنه گرمازده بشی. 

حتما جفت تون حجامت بدین، خیلی زیاد جلوی سرماخوردگی رو میگیره. ماسک هم بزنید.  هاضوم و سنگ نمک هم حتما همراتون باشه. 

یه چرخ یا از کسی بگیرید یا بخرید و کوله هاتون رو روش ببندید.  اینجوری کتف هاتون اذیت نمیشه. 

یه کیسه کوچیک بردار،  اگر روی دوشت بندازی چه بهتره. لوازم ضروری و دم دستیت رو داخلش بذاری. مثلا ضدافتاب،  عینک، قرص، دستمال کاغذی. 

بازم یه کیسه و یه جفت دمپایی بردار، حموم رفتی لباس تمیز و کثیفت رو داخل کیسه بذاری، دمپایی بپوشی که زودتر خشک. بشه. 

لباس یه دست تو تنت بپوش،  دو دست زاپاس بردار. هرجا حموم رفتی همونجا بشور و خشک کن. 

یه کیف گردنی بخر، پاسپورت جفت تون، پول،  گوشی خودت رو داخلش بذار و از گردنت اویزون کن. تو خواب هم از گردنت درنیار و زیر لباست باشه. 

ما دوسری اربعین رفتیم سیمکارت نخریدیم. جایی وای فای بوده استفاده کردیم. 

میرفتیم حرم یا هرجایی که از همسرم جدا میشدیم ساعت و جا رو مشخص میکردیم. 

مثلا دوساعت دیگه،  فلان جا باش. 

بسته رومینگ بخرید بهتره. واسه وقت مبادا. یهو میبینی کاری پیش میاد نمیتونی بری سر قرارت،  اسمس میدی به همسرت. 

اینم بگم از حرم حضرت عباس هرروز صبح زود باید بری بلیط بگیری،  نیمه شب میبرن کاظمین. بلیط هاش خیلی به صرفه هست. هزینه اش از ماشین های دیگه مناسبت تره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

درمورد کرایه ها خبر ندارم فعلا. ولی شما که تا نجف و کربلا میری، کاظمین و سامراهم برو. شده یه تیکه طل ...

عزیزم

شما چقدر دینار باخودتون بردین

اتوبوس اونجا زیادهست ؟تخفیف میدن ایا ؟

زبان عربی رو بلدبودین ؟‌

میگن بری پابوس امام کاظم ب هرحاجتی که داری میرسی

شما اونجا درخواست حاجت کردی ؟

ب حاجتت رسیدی

ببخشی اگه زیادسوال پرسیدم