2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیخاد طبق تاپیک قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 40 پست
گفته پیام نده مزاحم نشو بای. گفتم چرا. گفت میخوام نشون بدم وانمود کنم ک جدا شدیم. گفتم یعنی چی پیام ...

تو زنگ بزنی اونا تورا متقاعد کنن اونا باید زنگ بزنن به تو میخوان مهریه نگیری بمونی بعد دادششون هر کاری خواست بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن حوصله داری بحث کنی جدا شو مهرتم‌بگیر

گفت بیا کارت دارم.منم رفتم

گفت تاالان مشکل پول بود اللن توجه وقت و....هیچی ندارم برات‌

گفت خشگلی مهربونی  جوونی سنی نداری

با ازمن بهتر ک لیاقتت هست ازدواج کن.

من لیاقت تورو ندارم بددرت نمیخورم.

زندگیت با من جهنم و تومشکلاته.

من نمیتونم خوشبختت کنم زندگی برات بسازم.

تا کی بپام بسوزی؟؟صبرکنی و

گفت برو زندگیتو با یکی دیگه.

من مهریه تو میدم.حتی بیشتر.

گفتم توتلاش نکردی تو ب حرفمگوش ندادی ،هنوزم چسبیدی ب خانوادت میخوای منو از زندگیت حذف کنی. ک اونا توخونت بمونن با آرامش.

میتونی اونارو بندازی ازخونت بیزون.

گفت خونمو بفروشم مهرت رو بدم

درخواستمو قبول کن اسی میخوام به چیزی بهت بگم

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
ن نیستم‌ .ازاینکه ۷ سال تلاش کرد هی گفت از خونم برین نرفتن. گفت دیگ نمیتونم خسته شدم. میگ خودت بگو

اگر در طالع و قسمت هم باشین ( تاپیک ختومات مجرب برای خانه دار شدن دارم : ۲ روش : مخصوصا آیه ی ۲۹ مومنون 

با رعایت شرایطش مثلا روز اول برای آیه ی ۲۹ سوره مومنون + ذکر یا جواد الائمه : روز اولش روز نحس نباشه و بهتره اون روز اول : روز یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه 

اگر در طالع و قسمت هم هم نبودید تاپیک ختومات ... انجام بده 

چطور بفهمم طالع هم هستیم

فقط من بلدم ( سال ۹۶ سایتهای اهورا مشکان ازدواج : رو اتفاقی میدا کردم و یاد گرفتم 

مدیر سایتها و فقیه و محقق آقای محمد حسن راحتی زاده ی مسکانی ( ایشون بلده ولی دیگه نمبدونم الآن ها هم محاسبه میکنه یا نه 

ولی من تاپیک اولم ایجاد کردم تدضیحات و آموزش محاسبات مونده تکمیل شد تگت میکنم

ستاره طالع ما باهم جفت‌ه فقط راهکار بگو

اگه منظورتون ( محاسبه ی ستاره ی دوامه " محاسبه به روش شیخ بهایی " همونی که ۴ تا اسم : طرفین و مادرها رو به ابجد کبیر  درمیاریم و حاصلجمع ÷ بر ۵ میشه ) اصلا کافی نیست و ۵_۶ تا محاسبه ی دیگه هم داره : بقیه ی محاسبات ایناس :

*** محاسبه ی لوح اختلاط ( ابجد کبیر ) ( محاسبه به روش ابوریحان بیرونی : این چندان مهم نیست نسبت به اونیکی ها ) 

*** محاسبه ی ستاره ی عشق ( با ابجد صغیر )

*** محاسبه ی دانستن عاقبت این دو ( با ابجد ترتیبی ) 

*** محاسبه ی درجه دوستی زن و مرد ( ابجد کبیر ) محاسبه به روش ابن سینا 

*** محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد ( ابجد کبیر ) محاسبه به روش ابن سینا 

*** بررسی اینکه عقد در روز نحس جاری شده یا روز معمولی یا روز سعد 

♦️♦️♦️ روز نحس شامل : 

۱ : روز قمر در عقرب [ در هر ماه ۴_۵ روزه : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ]

۲ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۳ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن

۴ :  روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری : ۳ روزی که حتی بدتر از ایام قمر در عقربه ) : اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام شروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]] 

از بین روزهای هفته : بهترین روز : روز یکشنبه و پنجشنبه و جمعه س ( از شب قبل تا عصر اون روز مثلاً از شب یکشنبه تا عصر یکشنبه ) [ به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر ] : به شرط اینکه به ایام شماره های ۱ و ۲و ۳ و ۴ نیوفتاده باشه ؛؛؛ 

بدترین روز شنبه س [ روز نحس اکبر : از شب شنبه تا عصر شنبه : اگه به ایام شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ افتاده باشه دیگه بدتر دیگه بدتر ] ؛؛؛ بقیه ی روزهای هفته معروفه به روز نحس اصغر یا سعد اصغر ( دوشنبه و سه شنبه و چهارشنبه 

2790
2778
2791
2779
2792