2777
2789
عنوان

دخترای شاغل با پول طلا می‌خرین استفاده میکنین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6676 بازدید | 477 پست
پس کجا بذاریم؟

فقط صندوق امانات بانک

اشتباه ما رو نکنید طلاهای چندین ساله مادرم وخودم وخواهرام تو گاوصندوق خونه ی بابا بود سریه ساعت افطاری رفتن دزد های حرفه ای با گاوضندوقش بردن

دستمون هم به جایی نرسید

طلاهایی که میخرم همشون جنبه ی پس انداز دارن. کم پیش میاد استفاده کنم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا داشتم پستارو میخوندم یهو دیدم عه محدثه جان تگم کرده@رستاکوچولوام‍ بیا ببین محدثه اومده😍 یاد ...

ادامه بده عزیزم با شوهرم نشستم کامنت هاتو می‌خونیم میخندیم🤣🤪

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

عهههههههخودشه؟؟؟؟🤣🤣🤣

اره بهش تبریک بگو با ۱۵ سال سن عقد کرده🥹

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

ادامه بده عزیزم با شوهرم نشستم کامنت هاتو می‌خونیم میخندیم🤣🤪

🤣🤣🤣 

#نه_به_کودک_همسری‍ 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

نه من زياد با طلا راحت نيستم بعضيا روزمره استفاده ميكنن ولي من نميتونم ي مدت دستبند و النگو تك استفا ...

چه بامزه 

کارمندی هست شغلتون؟

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

اره حضور با بیستمین کاربری 😍😍😍

میگم که هرچقدم تعلیق شیم حضورمون که از اینجا کمرنگ نمیشه😍

اره بهش تبریک بگو با ۱۵ سال سن عقد کرده🥹

دیشب هم با اون کاربریش بود 🤣🤣🤣

خیلی بیکاره این 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

عزیزم حسادت می‌کنی ۳ سال زودتر از تو ازدواج کردم؟

۹ سال🥲

حسادت به زندگی چرکت یا تربیتت؟

چقدر طلافروش باوجدان بوده.خب اونایی که لیبلشون هنوز روشون بوده یعنی اصلاااا استفاده نشدن میتونست بذا ...

گفت یباراجرت گرفتم البته من برداشتم ۷درصدگرفت امافاکتوربااجرت ۱۳زد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖