2777
2789
عنوان

دخترای شاغل با پول طلا می‌خرین استفاده میکنین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 477 پست
پس کجا بذاریم؟

فقط صندوق امانات بانک

اشتباه ما رو نکنید طلاهای چندین ساله مادرم وخودم وخواهرام تو گاوصندوق خونه ی بابا بود سریه ساعت افطاری رفتن دزد های حرفه ای با گاوضندوقش بردن

دستمون هم به جایی نرسید

طلاهایی که میخرم همشون جنبه ی پس انداز دارن. کم پیش میاد استفاده کنم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا داشتم پستارو میخوندم یهو دیدم عه محدثه جان تگم کرده@رستاکوچولوام‍ بیا ببین محدثه اومده😍 یاد ...

ادامه بده عزیزم با شوهرم نشستم کامنت هاتو می‌خونیم میخندیم🤣🤪

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

عهههههههخودشه؟؟؟؟🤣🤣🤣

اره بهش تبریک بگو با ۱۵ سال سن عقد کرده🥹

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

ادامه بده عزیزم با شوهرم نشستم کامنت هاتو می‌خونیم میخندیم🤣🤪

🤣🤣🤣 

#نه_به_کودک_همسری‍ 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

نه من زياد با طلا راحت نيستم بعضيا روزمره استفاده ميكنن ولي من نميتونم ي مدت دستبند و النگو تك استفا ...

چه بامزه 

کارمندی هست شغلتون؟

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

اره حضور با بیستمین کاربری 😍😍😍

میگم که هرچقدم تعلیق شیم حضورمون که از اینجا کمرنگ نمیشه😍

اره بهش تبریک بگو با ۱۵ سال سن عقد کرده🥹

دیشب هم با اون کاربریش بود 🤣🤣🤣

خیلی بیکاره این 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

عزیزم حسادت می‌کنی ۳ سال زودتر از تو ازدواج کردم؟

۹ سال🥲

حسادت به زندگی چرکت یا تربیتت؟

چقدر طلافروش باوجدان بوده.خب اونایی که لیبلشون هنوز روشون بوده یعنی اصلاااا استفاده نشدن میتونست بذا ...

گفت یباراجرت گرفتم البته من برداشتم ۷درصدگرفت امافاکتوربااجرت ۱۳زد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖