2777
2789
با یه کاربریشم همش میرفت ویلای شمالشون که گرون خریدن و دوتا هم بچه داشت

إ

چرا من ندیدم ؟

وقتی تاپیک کباب میزد دلم براش می‌سوخت 

همش میگفتم خدایا هیچ بچه ای با حسرت کباب بزرگ نشه که توی بزرگسالی هر چی کباب میخوره سیر نشه🤭🤭🤭

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
إچرا من ندیدم ؟وقتی تاپیک کباب میزد دلم براش می‌سوخت همش میگفتم خدایا هیچ بچه ای با حسرت کباب بزرگ ن ...

کاربریش یادم نمونده چی بود آلبالو داشت ولی 

چطور یادتون نمونده به مدت با عروسی پسر خاله شوهرش همه رو دیوونه کرده بود که مدل میذاشت قیمت آرایشگاه میذاشت هووووو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده تا کاربری فعال داره و با هرکدوم یه مدل زندگی

طرح دوستی با یه سری کاربرهای اینجا ریخته

برده ایتا گروه زده و اونجا اطلاعات دروغی از خودش میداده و اطلاعات واقعی از بقیه میگرفته و این قضیه سواستفاده از سادگی کاربرها بوده

این خودش جرمه

اسمشو شنیدم اما نمیدونم کیه؟؟؟

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

کاربریش یادم نمونده چی بود آلبالو داشت ولی چطور یادتون نمونده به مدت با عروسی پسر خاله شوهرش همه رو ...

آخه من همه تاپیک ها رو باز نمیکنم

اینم چون ناهار چی دارید و شام چی دارید بود ، برای ایده باز میکردم که فقط با کباب مواجه میشدم🤪

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

والا هر کی هست معروفه بد جور 

حتی‌به من بدبختم میگن فزوعی😒😒😐😐

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

آخه من همه تاپیک ها رو باز نمیکنماینم چون ناهار چی دارید و شام چی دارید بود ، برای ایده باز میکردم ک ...

از رو نمیره اصلا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
معروفه یا منفوره؟این معروفیته؟اینکه بگم فلانی دروغگو و شیاد و آدم مزخرفیه؟

نمیدونم اما یه کاربر بهم گفت فزوعی

من کاری نکردم ک بخواد چنین تهمتی بهم بزنه و بعد بگه که نزار فیک بودنت رو اثبات کنم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

نمیدونم اما یه کاربر بهم گفت فزوعیمن کاری نکردم ک بخواد چنین تهمتی بهم بزنه و بعد بگه که نزار فیک بو ...

تجربه ثابت کرده کسی که ازش طرفداری میکنه اکانت فیک خودشه

چون از نظر همه منفوره تو سایت و کسی ممکن نیست ازش طرفداری کنه

پس یادبگیر از این به بعد بی جهت از کسی نشناخته طرفداری نکنچون به ضرر خودت میشه آخرش

طرفداری نکردم

از بعضیا که ریز به ریز آمار بقیه رو در میارن بدم میاد

خودم تجربه شو داشتم

لازم نیست تهدیدم کنی

طرفداری نکردماز بعضیا که ریز به ریز آمار بقیه رو در میارن بدم میادخودم تجربه شو داشتم لازم نیست تهدی ...

تهدید؟چه تهدیدی دقیقا؟

همینکه اینجا داری توضیح بدی من فلانی نیستم یعنی داری وقت و انرژی میزاری و این یعنی اینکه شما بی جهت خودتو دخالت دادی