2777
2789
عنوان

یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 50 پست
چی بگمفقط خدا میتونه کمکمون کنهبارونی بفرسته

خدا هم فکر کنم نا امید شده ازمون... اندازه بچه دوساله درایت و مدیریت حاکم نیست نمیدونم چه بلایی قراره سرمون بیاد. چند ماهه دارن همه جا نشون میدن سدا خالیه هیچ کاری نکردن الان دیگه به تهش رسید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ الهی لعنت به همه کسانیکه که به این آدم رای دادن و رییس جمهورش کردن، ماها هم داریم باهاشون میسوزیم.

کاش میشد فقط برق و آب همونایی که بهش رای دادن قطع بشه تا سری بعد باز جوگیر نشن و بهش رای بدن

خدا هم فکر کنم نا امید شده ازمون... اندازه بچه دوساله درایت و مدیریت حاکم نیست نمیدونم چه بلایی قرار ...

اینجور نگو 

تا همینجاشم خدا خیلی هوامونو داشته

خدا لعنت کنه مثلا مدیران و رده بالاهای 

مج ل س و.....

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

آخ الهی لعنت به همه کسانیکه که به این آدم رای دادن و رییس جمهورش کردن، ماها هم داریم باهاشون میسوزیم ...

روح ر یی سی. شاد

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

روح ر یی سی. شاد

به این بنده خدا میگفتن بیسواد شش کلاسه، والا این بنده خدا با بیسوادیش مدیریت بحران بلد بود

این مثلا پزشکه و با سواد وضع مملکت اینه، طرز صحبت و طرز راه رفتنش رو ببینید میشه فهمید چجور آدمیه

حس بدیه

یه چیزی اونورتر از بد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اینجور نگو تا همینجاشم خدا خیلی هوامونو داشتهخدا لعنت کنه مثلا مدیران و رده بالاهای مج ل س و.....

من و شوهرم دیشب تا نصفه شب خوابمون نبرد از فکر و خیال و فکر به آینده، ما واقعا آینده ای نداریم الان برق نیست، اب نیست، هوا الوده، دو ماه دیگه لاید گاز نیست، اینا پیش پا افتاده ترین نیازاست توی کشوری که انقد غنی از منابع هست... واقعا عذاب وجدان یک لحظه رهام نمیکنه به خاطر به دنیا اوردن بچم