2777
2789
عنوان

از شیرگرفتن یهویی بچه خیلی بده؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 20631 بازدید | 84 پست
خدا کنه فقط همین امروز باشه  دلم برای نگاهش خیلی میسوزه ولی مجبورم راه رفتنی و باید رفت بالاخر ...

قطعا یه هفته طول میکشه تاترک کنه . من سه هفته پیش کرفتمش هنوز بعضی وقتا یه سر میزنه😂

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
الان بعد دو ساعت و نیم شدید داره بهونه میگیره جیغ میزنه منو‌میزنه همشم دستش تو یقمه نمیدونم چکار کنم ...

فقط تحمل کن و صبر داشته باش دقیقا درک میکنم چه حالی دارید هم خودت هم دخترت. تحمل کن فقط

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.. آخ که چقدر سخته این روزا براش 😭 اگه امکانش هست ببرش خونه کسی که دوست داره. یا مهمون دعوت ک ...

امیدوارم خیلی داره به من سخت میگذره کاش به پسرم انقدر سخت نباشه 

الان خورد زمین ریسه رفت همیشه اینجور مپاقع یه ذره شیر میخورد اروم میشد الان داره فقط گریه میکنه و منو نگاه میکنه به زور حلو اشکامو‌ گرفتم چند بار میخواستم بشورم بهش بدم حلو خودمو‌کرفتم😢😢

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
چطور گرفتین؟

ب سینم فلفل سیاه خیلی کم زدم قبلش گفتم ببین بدمزه س ..بعد ک دهنشو زد دید تغیر کرده رفت عقب چندساعت بعدش ک اومد گفت بدمزه س بازم نخورد .. اما شبش تا صبح مثل قبلا خورد .. فرداش ک پاشد باز تا شب نخورد البته یبارم فلفل زدم باز ..شبش یکی دوبار خورد واز فرداش کلا شبا هم خودش نخورد ..همین ب همین راحتی دو روزم سینم درد میکرد همین 

البته تازه الان بعد دوماه شبا تا صبح میخابه.. اوایلش یکم بدخلق و بهانه گیر میشه و بهت وابسته میشه ..باید خیلی بهش توجه کنی 

الهی😢

سلام عزیزم میخوام پسرمو از شیر بگیرم تاپیک شما هم خوندم چند شب اذیت کرد ؟زود کنار تومد با ندادن شیر

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
سلام عزیزم میخوام پسرمو از شیر بگیرم تاپیک شما هم خوندم چند شب اذیت کرد ؟زود کنار تومد با ندادن شیر

سلام ان شاءالله به سلامتی 

پسر من خیلی مظلوم بود تو بیداری که بی قراری نکرد تو‌خواب هم‌مه دو شب نصفه شبا که تا میدیدم الانه که بیدار میشه و هنوز خوابه  بهش شیر میدادم که هم سینه خ‌دم سفت نشه هم بچه یه ذره اروم بگیره دیگه شب سوم خودش بیدار نشد تا یه هفته ساعت ۷ صبح دو سه دیقه گریه میکرد که نازش میکردم‌ کمرشو میمالیدم اروم میشد

ولی به شدت عصبی شد  چون یهویی گرفتم شما هم اگه‌ میتونی تدریجی بگیر

بچه‌ها بازم باهم فرق دارن خواهرشوهرم یه هفته اس داره دخترشو از شیر میگیره  خیلی بی تابی میکنه و گریه میکنه

سلام ان شاءالله به سلامتی  پسر من خیلی مظلوم بود تو بیداری که بی قراری نکرد تو‌خواب هم‌مه دو ش ...

والا مجبورم یهویی بگیرم دندوناش پوسیده ترمیم کردیم حالا اونایی که سالم بودن دارن خراب میشن دوباره

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
والا مجبورم یهویی بگیرم دندوناش پوسیده ترمیم کردیم حالا اونایی که سالم بودن دارن خراب میشن دوباره

شیر شب خیلی برای دندون بده

منم مجبور شدم یهویی بگیرم

صبر زرد از عطاری بگیر بزن شاید ببینه تلخه دیگه نخوره