2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی پول نداره پس چرا بازارا انقدر شلوغه و همه در حال خرید

من خودم خرید نمیکنم ولی دوس دارم برم بازار جنسای عید و ببینم چی هس چی نیس

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

پول باشه و خرید و مسافرت ردیف باشه ، قرض و قسط و بی پولی نباشه همه حالشون خوب میشه ، بیشتر اختلافات و دعوا ها تو خانواده ها

( چه بچه با پدر و مادر ، چه عروس و داماد با خانواده ها ، چه بچه ها با هم ، چه دوستا با هم ، چه زن و شوهر ها با هم ، چه همکارا با هم ....)

اکثرا سر پول و بی پولی و قرض هست .

تا یه حدی با صبر و تلاش حل میشه ولی دیگه کمرشکن و اعصاب خرد کن باشه از ظرفیت افراد خارج میشه و در ضمن هر کی هم یه ظرفیتی داره دیگه ..

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

پ ایناکی ان را به راعوسای خریداشونومیزارن توسایت

...ماهاازدورفیض میبریم فقط😶😶😶😅😅

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من خودم خرید نمیکنم ولی دوس دارم برم بازار جنسای عید و ببینم چی هس چی نیس

والا ما که میریم بیرون همه کلی جنس خریدن. همینجا بچه ها عکس میذارن مانتوهای 300 400 تومنی. تازه فقط یه مانتو. دیگه خرج لباسای دیگه و شیرینی و اجیل جدا. من خودم هنوز فقط یه روسری خریدم اونم 15 تومن😀 همسرمم یه کفش خریده 90 تومن ولی دیگران همه خرجا بالای صده.من نمیدونم چرا همه در حال نالیدنن

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

مشکلات زیاد شده

مهر ومحبت از بین رفته

اوضاع مالی هم که خودش یه مشکل هستش 😒😒

خدا خودش کمک کنه انشالله سال جدید برای همه مون سالی پر از خیر و سلامتی و خوشی و برکت و پووووووول باشه 😁😁😁

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
کی افسردمون کرده؟؟؟ چطوری؟؟؟ 

من چه میدونم هر کسی یه جوری افسردگی میگیره یکی از دست شوهرش یکی خانواده ش یکی بی پولی یکی چشم و هم چشمی بالاخره دلایلش زیاد

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

اونایی که خریدن حتما از اونایین که ژناشون خوبه ما که هیچی نخریدیم,دلم میخواس برم عکس بارداری بگیرم ولی پول نیس صفر صفریم,هفته دیگه باید برم سونوگرافی داپلر نمیدونم چه خاکی بریزم سرم پول ندارم,واسه وزن گیری بچه باید کلی گوشت و پروتئین بخورم شیر لیدی میل هفته ای یه قوطی قرصا و خرجای دیگه جای خود هر ماه آزمایشو دکتر و بدبختی دیگه دل خوشی نمیمونه همش تو ایترسی که از کجا بیاری فقط از خدا میخوام پسرم صحیح و سالم به دنیا بیاد تنها دلخوشبیم اونه شوهرم افسرده شده پرخاشگر شده میگه هبچ انگیزه ای ندارم فقط به خاطر تو و بچمون دارم زندگی میکنم یه جوون 27 ساله باید این بشه وضعیتش تو اوج سرحالیش؟دلم خیلی واسش میسوزه

والا ما که میریم بیرون همه کلی جنس خریدن. همینجا بچه ها عکس میذارن مانتوهای 300 400 تومنی. تازه فقط ...

بعضیا نمیخرن والانه من نه شوهرم هیچی نمیخریم

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
اگه کسی پول نداره پس چرا بازارا انقدر شلوغه و همه در حال خرید

بیشتر در حال دیدن اجناسن اکثرا هم که از دست فروشا میخرن

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁