2777
2789
خواهش میکنم، سوالی بود همینجام، مژه و ناخن و مو و میکاپ و هرچی 😂✨

من بعد از دوره چجوری کار پیدا کنم؟

باید دونه دونه برم تو آرایشگاه ها ازشون کار بخوام؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم، سوالی بود همینجام، مژه و ناخن و مو و میکاپ و هرچی 😂✨

میشه بیای تاپیک اخرم بهت نیاز دارم

ببخشید اسی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من بعد از دوره چجوری کار پیدا کنم؟باید دونه دونه برم تو آرایشگاه ها ازشون کار بخوام؟

برای مژه بعضی جاهااموزش میدن بعد کارت خوب باشه میمونی همونجاکنارشون به عنوان دستیار مشتری مثلا میاد صدتومن کمتر میده شماهم کاررایادمیگیری هم ان کمتر میده جاهایی بروکه پشتیبانی دارن تو اموزشون 

برای مژه بعضی جاهااموزش میدن بعد کارت خوب باشه میمونی همونجاکنارشون به عنوان دستیار مشتری مثلا میاد ...

اوکی مرسی

اگه بعدش به یه شهر ديگه نقل مکان کنیم اونجا چجوری کار پیدا کنم؟

اوکی مرسیاگه بعدش به یه شهر ديگه نقل مکان کنیم اونجا چجوری کار پیدا کنم؟

دیگه فکر میکنم مثلا تو پیج ها ارایشگرهارا دنبال کنی بعد یا مستقیم بری بگی مژه کارنمیخان 

از همسایه و دوستات مشتری براخودت پیداکن بگو مثلا هرکی را بفرستید دفعه بعدی تخفیف میدید

مهم اینکه مارت بدون ایراد باشه چون چشم مهمه که چسب و اینا زیاد نزنی اسیب به مژه نزنی و یکی باشن فرم چشم ها 

دیگه فکر میکنم مثلا تو پیج ها ارایشگرهارا دنبال کنی بعد یا مستقیم بری بگی مژه کارنمیخان از همسایه و ...

غیر از هزینه دورش

هزینه وسیله هایی که نیازه چقدر میشه؟

میشه بگید شما وقت آزادم دارید؟ینی با وجود اینکه من دانشجو ام و قراره برم تو این کار بازم وقت تفریح ک ...

اره من وقت ازاد  دارم، شماهم میتونی وقت تفریح داشته باشی حتما

من بعد از دوره چجوری کار پیدا کنم؟باید دونه دونه برم تو آرایشگاه ها ازشون کار بخوام؟

من همونجایی که یاد گرفتم موندم، بعدش رفتم ارایشگاه فامیلم بعدشم از پیج ها پیدا کردم 

من اصلا سرررشته ندارم عزیزم فقط چیزهایی که دیدم گفتمبنظرم لاین ناخن خوبه بعدش مژه

عزیزم بنظرم ناخن اونقدر مناسب نیست البته نظرمنه ها، هم یکم هزینش زیاده هم دست توش زیاده و هرجایی هست