2777
2789
حس تخمیم بعضی وقتا میگ داره

بهتره ازش بپرسی و مطمئن شی

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکار کنم دوسش دارم فقط این وسط دارم عذاب میکشم

. شوهرم من قبل از 20سالگی یک دختر می‌خاست یعنی فقط از دور میخاستش دستش هیچوقت بهش نخورد بعد از ده سال ازدواج ناراحتم که چرا اون میخاست،شما چقد بیخیالی

. شوهرم من قبل از 20سالگی یک دختر می‌خاست یعنی فقط از دور میخاستش دستش هیچوقت بهش نخورد بعد از ده سا ...

دآرم روانی میشم خواب و خوراک ندارم دوسش دارم نمیتونم تموم کنم خانوادم میگن همه گذشته داشتن

دآرم روانی میشم خواب و خوراک ندارم دوسش دارم نمیتونم تموم کنم خانوادم میگن همه گذشته داشتن

بنظرم بیشتر فکر کن،ناراحتیت چن ماه بعد خوب میشه اما اگر واقعا اونجوری که میگی باشه تا آخر عمر باید عذاب بکشی

. شوهرم من قبل از 20سالگی یک دختر می‌خاست یعنی فقط از دور میخاستش دستش هیچوقت بهش نخورد بعد از ده سا ...

دلم میخواد اگر خیانت میکنه الان برام رو بشه ولی نمیدونم چطور

بنظرم بیشتر فکر کن،ناراحتیت چن ماه بعد خوب میشه اما اگر واقعا اونجوری که میگی باشه تا آخر عمر باید ع ...

خیلی عذاب میکشم همش میخوام برام مهم نباشه اما نمیتونم

خب میگی چیکار کنم مثل خر دارم عذاب میکشم باهاشون چه جاهای لوکسی میرفته

ولش کن این چه حرفیه دوست دارم و اینا چرته

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تو زنش بشی  با دوتا بچه   بفهمی داره خیانت میکنه چکار میکنی ؟؟؟؟؟ الان همون کارو بکن قبل از اوردن     دو تا ادم بی گناه دیکه ب این دنیا 

مگرررر ادم  درست قحط شده کی گفته هنه الان زنا کارن و رابطه داشتن   اصلا همچین چیزی نییییست     چ حرف چرندی    کسی ک   بره زنا بکنه اصلا   دیکه سمت ازدواج نمیاد بیادم بخاطر اسرارهای ننه باباشه تهش بازم نیره دنبال   کار خودش    بعیده    خیییلی بعیده  پسری زنا بکنه بعد ازدواج تکرار نکنه     من میگم  زنا   شنا اسم صیغه و حلال خرانی نیارین ک جرتون میدم    رابطه جنسی خارج از ازدواج برا من  معنایی جز زنا نداره