2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 107 پست
عزیزمیکی یکی درست کنخوده دکترم همه رو باهم انجام نمیده.خودتم یکم فرصت بده خداییش۱۰ت زیاده تابخوای مث ...

خب منظورم این بود که دکتر طرح درمان داده مثلا تو ی ماه یا دوماه همه رو درست کنم

اخه همیشه اینجوری میکنه،مثلا ی پوسیدگی سطحی داشتم که اینقد کش دادم الان ب عصب رسیده و عصب کشی میخاد

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه منطق مضحکی

شوخی میکنم عزیزم 😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هرچ قد کوتاه بیایی تبدیل میشی ب کوتاهترین دیوار

من الان اون دیوارم

خداروشکر وضع شوهرم بد نیس،ولی من سالی ی بار خرید میکنم ،وسط سال بخام خرید کنم از پول خودم انجام میدم،ارایشکاه و ناخن و مژه و ...هم اصلنننن انحام نمیدم،کلا بی خرجم و احتمالا بی ارج

درد ندارم ولی اذیت میشم غذا خوردنی،اصلا اعصابم خورده

ببین هر جلسه یه دونه دندونو عصب کشی میکنن معمولا یعنی با ردند معمولش پیش بری هر سه تا رو انجام بدی سه چهار هفته طول میکشه 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

اخه همین چن هفته ی پیش هدیه ی ۶۰ میلیونی داده ب پدرش۱۰ تومن ب بچه ی خواهرش قرض دادهبرا همه دست و دلب ...

اشتباه از شما بوده ک کوتاه میومدی حالا اگه نداشت یدونشو الان درست میکردی یدونشو بعدا ولی وقتی پول داره چرا اینجوری میکنه

اشتباه از شما بوده ک کوتاه میومدی حالا اگه نداشت یدونشو الان درست میکردی یدونشو بعدا ولی وقتی پول دا ...

خسیسه متاسفانه 😢😥

ببین هر جلسه یه دونه دندونو عصب کشی میکنن معمولا یعنی با ردند معمولش پیش بری هر سه تا رو انجام بدی س ...

اره ولی شوهرم میگع بمون بعد مهر تا بیمه تمدید شه

کل بیمه اش هم ۷ تومنه که حتی برا ی دندون هم کافی نیس😮‍💨

اره مطمئنم،همین ماه پیش۷۰۰ تومن بهشون دادن،ازون ۷۰۰ تومن ۶۰ تومن خرج خونوادش کرد،یعنی۳۰ تومن ب من نم ...

عزیز دلم تاپیکتو خوندم از بس کوتاه اومدی همسرت بت ارزش نمیده از قدیم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره..

اگه مطمئنی با عروس عمو چت میکرد قاطعانه برخورد کن با پدرشوهر مادرشوهرت صحبت کن  بگو خوب نیس شوهر فلانی شبکار باشه زنش با همسر بنده چت کنه با فلانب صحبت کنین بگین همسرت اذیته میترسه یه شغل دیگه انتخاب کنه شبکار نمونه  بگو امروژ بهتون گفتم که شما باهاش صحبت کنین خودشو جمع کنه وگرنه دفعه بعد به شوهرش میگم زنشو جمع کنه...

عزیزم تو خرج نکنی یه زن دیگه میاد خرج میکنه با پدرشوهرت مادرشوهرت صحبت کن بگو دندونام عذابه درست نمیکنه زن خودشو ول کرده  نشسته با زن اینو اون چت میکنه 

عزیز دلم تاپیکتو خوندم از بس کوتاه اومدی همسرت بت ارزش نمیده از قدیم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره ...

مرسی عزیزم 

غم دنیا رو دلمه 😮‍💨😭

اره ولی شوهرم میگع بمون بعد مهر تا بیمه تمدید شهکل بیمه اش هم ۷ تومنه که حتی برا ی دندون هم کافی نیس ...

خیلی کمه بیمه ت  چیزی نمیشه واقعا ولی باز اگه اذیت نمیشی اون جراحی رو بذار برای اون موقه

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

خیلی کمه بیمه ت چیزی نمیشه واقعا ولی باز اگه اذیت نمیشی اون جراحی رو بذار برای اون موقه

خودمم میگم درست کنم جراحی بمونه اون موقع ولی شوهرم نمیزاره

الان دیگه قهرم،با پول خودم یکیو درست میکنم،دوباره پول جمع میکنم برا بعدیا ولی دیگه ازش پول نمیگیرم

مرسی عزیزم غم دنیا رو دلمه 😮‍💨😭

خودتو ناراحت نکن ولی قاطعانه برخورد کن رودروایسی و خجالتو بزار کنار .. همه جا پیش آشنا با خود واقعی همسرت آشناشون کن که ببینن مردی نیس که برا زنش خرج کنه چه برسه برا اونا خرج کنه