migozarad مدیر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 393 عنوان خیانت کردم | مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 54 پست خیانت کردم جزئیاتش زیاده هم عذاب وجدان دارم هم میگم حقش بود آدمی که اینهمه اذیتم کرد و بارها بهم خیانت کرد دلم رو شکست ولی حتی یکبار نگفت ببخشید لطفا گزارش نزنید تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله 1404/04/30 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 23593 عه ولی آخه برا اون چیزی نمیگن اینو محکوم میکنن😅 همیشه اینجور ناحق قضاوت کردن 😊
migozarad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 393 اروم شدی؟ دلت خنک شده یا نه هنوز داری از خیانتش میسوزی نه دیگه از چشمم افتاده اصلا علاقه ای به شوهرم ندارم ولی این آقا خیلی دوسش دارم همش هم میگه درست نیست این رابطه فامیلیم و ...نمیدونم اصلا چی شد به اینجا رسیدم؟! تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
migozarad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 393 عزیزم رابطه ی شوهرت و زن داداشت به کجا رسید زنداداشم رو طلاق دادیم خیلی آبرو مون رفت هنوز که هنوزه انگشت نما هستیم و من دارم با مقصر این آبروریزی زندگی میکنم تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
vfam عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 1263 نه دیگه از چشمم افتاده اصلا علاقه ای به شوهرم ندارم ولی این آقا خیلی دوسش دارم همش هم میگه درست نیست ... دورت بگردم ب عاقبتش فک کردی؟ اگ تو فامیل یکی بفهمه؟ حیف پاکی و نجابتت نیست ؟ بهتر نیس بجای این انقد ب شخصیت و رفتار و طرز حرف زدن و پوشش و زیباییت برسی و ب همسرت کم محلی کنی تا حسرت بخوره بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
vfam عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 1263 زنداداشم رو طلاق دادیم خیلی آبرو مون رفت هنوز که هنوزه انگشت نما هستیم و من دارم با مقصر این آبروریز ... عه داداشت چطوری فهمید؟ چجوری تونستین ثابت کنید؟ بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
migozarad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 393 عه داداشت چطوری فهمید؟ چجوری تونستین ثابت کنید؟ فقط تونستیم به داداشم ثابت کنیم .وگرنه از نظر قانونی نه تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
a_nora عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7659 زنداداشم رو طلاق دادیم خیلی آبرو مون رفت هنوز که هنوزه انگشت نما هستیم و من دارم با مقصر این آبروریز ... هرجور شده طلاق بگیر این زندگی دیگ زندگی نیست بزار بره بمیره خودت هم با همون طرفت ازدواج کن 💗
migozarad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 393 دورت بگردم ب عاقبتش فک کردی؟ اگ تو فامیل یکی بفهمه؟ حیف پاکی و نجابتت نیست ؟ بهتر نیس بجای این انقد ... نمیدونم ولی یه خلا بزرگ دارم حتی این رابطه هم پرش نمیکنه تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
a_nora عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7659 فقط تونستیم به داداشم ثابت کنیم .وگرنه از نظر قانونی نه باز دم داداشت گرم طلاقش داد ولی تو بی غیرت نباش طلاقت و بگیر شوهرت بیشعور تر از زنداداشته که 💗
migozarad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 393 هرجور شده طلاق بگیر این زندگی دیگ زندگی نیست بزار بره بمیره خودت هم با همون طرفت ازدواج کن شاید اون قصدش ازدواج نباشه اون به اندازه من عاشق نیست شاید تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
lilii357 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 3377 نمیدونم ولی یه خلا بزرگ دارم حتی این رابطه هم پرش نمیکنه خدالعنت کنه شوهرتو انشالله طلاق خدایی بگیری ازش
vfam عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 1263 فقط تونستیم به داداشم ثابت کنیم .وگرنه از نظر قانونی نه اگ اذیت نمیشی میگی چجوری ثابت کردین؟ بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
a_nora عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7659 نمیدونم ولی یه خلا بزرگ دارم حتی این رابطه هم پرش نمیکنه اسی باردار بودی بهت خیانت کردن؟ 💗