2777
2789
شما نوشتی ارز دیجیتال که درستش میشه رمز ارزشما باید تو یکی از صرافی های معتبر که همشون ایران رو تحری ...

بااحترام اطلاعاتی که دادید اصلا درست نیست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااحترام اطلاعاتی که دادید اصلا درست نیست

عذرخواهی میکنم که بعد از 12 سال ترید تو بازار فارکس و سی اف دی و کریپتو 

صحبتهام اشتباه بود شما ببخشید

آقا هستم.......................................................................................................

در رابطه با هولدر چی

میتونی یک رمز ارز رو اول تحلیل بکنی که ایندش چی میتونه باشه بعد بخری و داخل ولت نگهداری کنی و اجازه بدی چندسال بمونه و حتی اگر ارزشش پایین اومد نفروشی میشه حکایت بیت کوین که اولین بار یک دلار بود و الان شد 124 هزار دلار

هولد کردن میشه سرمایه گذاری بلند مدت روی رمز ارزها 

آقا هستم.......................................................................................................

در رابطه با هولدر چی

الان یک عده کلاه بردار یک روش جدید پیدا کردن برای کلاهبرداری که خیلیا نمیدونن و دارن واردش میشن

طرف میاد میگه ما یک گروه تشکیل دادیم که زیر مجموعه میگیریم و از 1000 دلار شروع میشه سرمایه گذاری تا 10000 دلار 

سود ماهانه میدیم و خود شرکت هم که تو خارج هست و هیچ کجا هم ثبت نشده و اینا پول مردم رو میگیرن و میخورن و براشون رمز ارز میخرن و خودشونم سود ماهانه واریز میکنن و قرارداد 2 ساله میبندن و میگن بعد 2 سال اصل 1000 دلار خودتو پس میدیم و 960 دلار دیگه هم شرکت بهت میده به عنوان پاداش و ماهانه 40 دلار هم سود بهت تعلق میگیره که میتونی این 40 دلارها رو جمع کنی و وقتی رسید به 1000 دلار یک حساب دیگه باز بکنی و اون موقع 80 دلار سود بگیری و بعد 2 سال دوتا 960 دلار شرکت بهت پاداش میده 

یکنفر این رو به من گفت منتها نمیدونست من تریدر هستم و بهش گفتم شرکت هرمی ؟؟گفت اره 

گفتم مشابه همون گلد کوئست؟؟گفت اره 

گفتم من 7000 دلار دارم تو حساب فارکسم میتونم 4 درصد پولم رو سود بکنم که میشه ماهانه 280 دلار 

دائم هم دارم بازار رو چک میکنم اخبار رو میخونم و تحلیل میکنم اونوقت شماها چطوری دقیقا همون سود 4 درصدی رو میدید که من برای بدست اوردنش جون میدم؟

گفت این از خصلت کار ماست فقط پول میدیم و پاهامونو میندازیم رو هم و سود میگیریم و گفت 7000 دلارت رو بیار تو شرکت ما بذار همون 280 تا رو ماهانه بگیر بدون اینکه بخوای بشینی ترید بکنی و مغزت داغون بشه

گفتم پنیر تو تله موشه 

گفت خیلیا افتادن دنبال همین پنیر ولی تو چون میدونی نمیایی 

گفتم حالا منکه کاری ندارم شمارتم بهم دادی خیلی راحت میتونم همین الان امارتو بدم بدبختت بکنن که گفت تمام پولهای ما تو کیف پوله که جاشم مشخص نیست کسی هم نمیتونه پیداش بکنه