2777
2789

ی خانواده میشناسم سه تا هم بچه دارن تو روستان ن کولر دارن ن پنکه یعنی رفتم خونشون داشتم میمردم از گرما 

کشاورزن وضعشون داغون تازه پسر کوچیکش ختنه نکرده بود ۹ سالش بود ازم کمک خواست ی جا پیدا کنم رایگان باشه هرجا گشتم نبود ارزون ترین خیریه درمانگاه حجتیه مشهد ۱۵۰۰ میگیره گفتم از شماها بپرسم با ۲۰۰ ۳۰۰ سراغ ندارید جایی تو مشهد 

#لطفا‍ عزیزانی ک اعتقاد ب ختنه ندارن برا خودشون نگه دارم اعتقادتشون 

زیاد حرص اینجور چیزا رو نخور فقرا کلا زندگی سختی دارن نمیتونی برای همشون دلسوزی کنی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد حرص اینجور چیزا رو نخور فقرا کلا زندگی سختی دارن نمیتونی برای همشون دلسوزی کنی

اگه قرار باشه ب هم کار نداشته باشیم بی تفاوت رد بشیم با حیووان چ فرقی داریم؟

گزینه‌های خیریه مشهد برای ختنه رایگان یا کم‌هزینه:

1. درمانگاه حضرت ابوالفضل (خیریه)
    • جراحی سرپایی و ختنه توسط پزشک عمومی ارائه می‌دهد
    • آدرس: مشهد، امام خمینی – مقابل باغ ملی
    • شماره تماس: ۳۲۲۱۱۸۸۸  

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اگه قرار باشه ب هم کار نداشته باشیم بی تفاوت رد بشیم با حیووان چ فرقی داریم؟

بی تفاوت نه ولی نکاه جامع داشته باش . 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تو شهرستان ما بیمارستان مخصوص ارتشی ها هست

ک مامانم واسه پسر آبجیم سوال کرده بود

گفته بود با بیمه سلامت 2،3 هزار تومن میگیرن

یعنی عملا رایگان

اما نرفتیم اونجا

اگه میتونی ی سوال از اینجور مکان ها داشته باش

کسب درامد میخای بزن رو لینک👈👈👈👈👈👈https://melligold.com/pwa/account/?ref=MGnMWXoLu2kU

تو شهرستان ما بیمارستان مخصوص ارتشی ها هستک مامانم واسه پسر آبجیم سوال کرده بودگفته بود با بیمه سلام ...

من همه جا زنگ زدم تا میپرسن بیمشون چیه میگم روستایی میگن تاثیر چندانی نداره مگ برا عمل های سنگین و بیمارستان خوابیدن