2777
2789
عنوان

افسردگی مقاوم به درمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 31 پست
بعد. از ٤ ماه نميگن مقاوم ب درمانمقاوم ب درمان اصطلاحي هست ك واسه افسردگي هاي اساسي و درگيري هاي طول ...

دکترم از این لحاظ میگفت که دارو های قوی با دوز بالا داده بود ولی من هی حالم داشت بدتر میشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل اون ۴ ساله دارم برای اضطراب و وسواس دارو میخورم. این افسردگی هم که سراغم اومد خیلی شدید بود. ...

شرايطت چطوري بود 

والا تشخيص و دارو درست باشه جواب ميده ولي شما بنظر مياد موضوعت فراتر از افسردگي هست

ورزش خیلی خوبه

محیطت واروم کن

بیشتر ب طبیعت سر بزن یا اگه نه گل و گیاه و بیار ب خونت..

قرآن با صوت زیبا گوش بده .قاری مهمه

شب زودخوابیدن صبح زود پاشدن

مدیتیشن 

نماز خوندن

و اینکه همه عالم و از خدا بدون.

خوب یا بد.

شاید تو پذیرش ی مسئله ای دچار ابهام شدی ..

مثلا رشته دانشگاهیت اون چیزی نبود ک میخواستی...؟یا نمیدونم...

ی چیزایی مطابق میلت نبود اینطوری شدی.؟ 

کدوم استانی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

متخصص خوب  برا پوستت پیدا کن اگه هنوز جوش میزنه

عنوانای تاپیکت ونگاه کردم گفتم ...

واینکه ی دونه ازت هست تو کل دنیا

لطفا مراقب خودت باش باشه؟

محکم خودت وبغل کن 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ورزش خیلی خوبهمحیطت واروم کنبیشتر ب طبیعت سر بزن یا اگه نه گل و گیاه و بیار ب خونت..قرآن با صوت زیبا ...

این حرف منو جدی بگیر. دکترت اگر وارد باشه با کم و زیاد کردن داروهات می تونه کاری کنه که هم اضطرابت کم بشه هم افسرگی نداشته باشی. تو اگر الان داروهات رو قطع کنی حالت افسرگیت خیلی کمتر میشه ولی به شدت مضطرب میشی. کنترل کردن این دو حالت برای پزشک کمی سخت و زمان بر هست

روانشناس خوب و معتقد بهترمیتونه کمکت کنه تا روانپزشک

#الحیاة‍ 

فلسفه یاد بگیر.

ذکر استغفار هم خیلی گره های ذهن وروح وباز میکنه.

از طرف همه گذشتگانت آیندگانت بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه. ادم میگه انگار واقعا ی چین و چروک هایی باز میشه .

کانال حکمت توی ایتا پیدا کن. صوت های استادکوهساری و گوش بده 

ذهنت ان شاءالله اروم میشه

نشوني wisdomedu

در کل سخته ادم هرچی بیشتر کسل باشه و کاری نکنه تغییری نده ب زندگیش ادم و ازپا درمیاره باید ادم خودش و مشغول ب کارای مفید کنه.

تا بذاره بره ...

دوره سبکینو

هم دوست داشتی شرکت کن رایگانه و برای انجام عادت های خوب تو زندگیه.

اگه شعر دوست داری

حافظ

فاضل نظری

و...

همه میتونن حال و هوای ادم عوض کنن