life_is_painful مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 عنوان درد ارتودنسی | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 54 پست بچه ها درد ارتودنسی روز اول تا کی هست من خیلی شدید درد دارم افتضاح یعنی دندونام داره تیر میکشه کی دردش بهتر میشه راهکار دارید ؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/04/30 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 البته هر بار سیم رو عوض میکنه تا ۳_۴روز خوردن غذای سفت سخته ولی دردش مثل الان نیست دیگه خداروشکر امیدوار شدم امروز غذا نتونستم بخورم یکم آبگوشت خوردم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
زهراممممممممم عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 4264 وای دقیقا الان دندونام رو هم میرع درد دارع آخ آخ یاد خودم افتادم 😂 هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 طبیعیه به خاطر فشاری که اومدهدکترت بهت مسکن نداده؟ نه چیزی نگفت مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 تا یه هفته احتمالا درد داشته باشی ولی خوب میشی تا جلسه بعد که بری دکتر جلسه بعدیم دو ماه دیگه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 دیگه باید تحمل کنی🥺 جدی خیلی سخته عجب غلطی کردم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 آخ آخ یاد خودم افتادم 😂 ارتودنسی داری؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
زهراممممممممم عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 4264 جلسه بعدیم دو ماه دیگه چرا جلسه ها تو دوماه دو ماه داده؟ هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4066 آخ آخ یاد خودم افتادم 😂 منی که عمدا دندونامو رو هم فشار میدادم بعد گریه میکردم😂💔 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
زهراممممممممم عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 4264 ارتودنسی داری؟ اره من ۱۰ دوازده سال پیش داشتم 😂 هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 چرا جلسه ها تو دوماه دو ماه داده؟ گفت برا فک پایینت باید بگذره یه مدت تا بزاریم من مشکل فک دارم دندونام صافه صافه شاید چون مشکل فک دارم ای تر نیاز به چک کردن داره مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 منی که عمدا دندونامو رو هم فشار میدادم بعد گریه میکردم😂💔 خودآزاری داشتی مگه 🤣 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
زهراممممممممم عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 4264 منی که عمدا دندونامو رو هم فشار میدادم بعد گریه میکردم😂💔 منم یه گاهی کرمم میگرفت همین کارو میکردم 😂 هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 اره من ۱۰ دوازده سال پیش داشتم 😂 خیلی گرون شده الان کاش منم قبلا ارتودنسی کرده بودم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
زهراممممممممم عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 4264 گفت برا فک پایینت باید بگذره یه مدت تا بزاریم من مشکل فک دارم دندونام صافه صافه شاید چون مشکل فک دار ... آهان هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4066 خودآزاری داشتی مگه 🤣 نمیدونم چرا کرم درونم گاهی فعال میشد😂 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️