2777
2789
عنوان

منجی به اسم مهدی در فیلم های خارجی❕ آیا آنها به مهدی اعتقاد دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 13891 بازدید | 844 پست

سلام دوستان ❤️🙂

اگر دوست دارین تاپیک رو بخونید 😚

اللهم عجل لولیک الفرج 

@resh@faghdkhoda‍ 

@akaneh‍ faghdkhoda

@مامانبرقی‍ 

@جزیرہ‍ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🔴در این فیلم هیچ خطاب و اسمی

ترجمه نشده و دقیقا در داستان با همین

تلفظ ها اومده👇

مهدی _لسان الغیب_ سُنی_بنی جزیزه

عراق_جهاد _فدائی_جدشون خشایارشاه

_صدام چهارم _اصول...

نوع پوشش و فضای شنی داستان

و نوع عبادتشون شبیه مسلمانان هست

( شبیه تیمم کردن و نماز خوندن)

💚

ای پروردگار من!

هیچ بلایی از ما برنگردد مگر تو

آن بلا را بگردانی و هیچ اندوهی

بر طرف نشود مگر تو آن را از دل

برانی...

#صحیفهٔ_سجادیه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دعا کردن برای فرج واجب عینی است. هر شخص در نمازش، بعد از نمازش، صدر دعاهایش و اصل دعاهایش باید دعا برای فرج باشد.

ولی آن‌ چیزی که باعث می‌شود این دعای ما گیرا شود، به هدف اجابت برسد، بالا برود و مؤثر واقع شود، عملکرد صحیح ما در پشت آن است. والا لقلقه‌ی زبان است.

می‌شود همان دعوت‌نامه‌هایی که برای امام حسین علیه‌السّلام نوشتند که آقا! بلند شو بیا، بلند شو بیا. بعد دیدند اگر امام حسین‌ علیه‌السّلام بیاید، با این اوضاع و احوال، مسئولیت و مقام ما ممکن نیست، گفتند: آقا ما نمی‌خواهیم.

▪️استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی

#امام_زمان‍ 

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

مام_زمانم✋

🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ يا صاحِبَ الْأَمْرِ...

🌱سلام بر تو ای مولایی که صاحب تمام عوالم، هستی و امرت امر خدا و دولتت دولت خداست.

📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها، ص578.

سلام دوستان ❤️🙂اگر دوست دارین تاپیک رو بخونید 😚اللهم عجل لولیک الفرج @barg1234‍ @عاشقبارانممم‍ @جا ...

سلام عزیزم❤❤

ممنونم قشنگم 

بله خوندم 

اگر وقت کنم فیلما رو هم میبینم 

زحمت کشیدین مطالب مهمی رو جمع کردین 

اجرکم عندالله 🥰

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام عزیزم❤❤ممنونم قشنگم بله خوندم اگر وقت کنم فیلما رو هم میبینم زحمت کشیدین مطالب مهمی رو جمع کردی ...

خداروشکر که دوست داشتین ❤️