2777
2789
عنوان

منجی به اسم مهدی در فیلم های خارجی❕ آیا آنها به مهدی اعتقاد دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 13612 بازدید | 843 پست

سلام دوستان ❤️🙂

اگر دوست دارین تاپیک رو بخونید 😚

اللهم عجل لولیک الفرج 

@resh@faghdkhoda‍ 

@akaneh‍ faghdkhoda

@مامانبرقی‍ 

@جزیرہ‍ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴در این فیلم هیچ خطاب و اسمی

ترجمه نشده و دقیقا در داستان با همین

تلفظ ها اومده👇

مهدی _لسان الغیب_ سُنی_بنی جزیزه

عراق_جهاد _فدائی_جدشون خشایارشاه

_صدام چهارم _اصول...

نوع پوشش و فضای شنی داستان

و نوع عبادتشون شبیه مسلمانان هست

( شبیه تیمم کردن و نماز خوندن)

💚

ای پروردگار من!

هیچ بلایی از ما برنگردد مگر تو

آن بلا را بگردانی و هیچ اندوهی

بر طرف نشود مگر تو آن را از دل

برانی...

#صحیفهٔ_سجادیه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

دعا کردن برای فرج واجب عینی است. هر شخص در نمازش، بعد از نمازش، صدر دعاهایش و اصل دعاهایش باید دعا برای فرج باشد.

ولی آن‌ چیزی که باعث می‌شود این دعای ما گیرا شود، به هدف اجابت برسد، بالا برود و مؤثر واقع شود، عملکرد صحیح ما در پشت آن است. والا لقلقه‌ی زبان است.

می‌شود همان دعوت‌نامه‌هایی که برای امام حسین علیه‌السّلام نوشتند که آقا! بلند شو بیا، بلند شو بیا. بعد دیدند اگر امام حسین‌ علیه‌السّلام بیاید، با این اوضاع و احوال، مسئولیت و مقام ما ممکن نیست، گفتند: آقا ما نمی‌خواهیم.

▪️استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی

#امام_زمان‍ 

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

مام_زمانم✋

🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ يا صاحِبَ الْأَمْرِ...

🌱سلام بر تو ای مولایی که صاحب تمام عوالم، هستی و امرت امر خدا و دولتت دولت خداست.

📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها، ص578.

توهم توطئه 

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

بیشتر ببینید
سلام دوستان ❤️🙂اگر دوست دارین تاپیک رو بخونید 😚اللهم عجل لولیک الفرج @barg1234‍ @عاشقبارانممم‍ @جا ...

سلام عزیزم❤❤

ممنونم قشنگم 

بله خوندم 

اگر وقت کنم فیلما رو هم میبینم 

زحمت کشیدین مطالب مهمی رو جمع کردین 

اجرکم عندالله 🥰

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بیشتر ببینید
خانومای گل چرا اینقد پست تکراری میزارین ما که خسته شدیمشما چی؟

همون دیگه انگار مسجده اینجا

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

بیشتر ببینید
سلام عزیزم❤❤ممنونم قشنگم بله خوندم اگر وقت کنم فیلما رو هم میبینم زحمت کشیدین مطالب مهمی رو جمع کردی ...

خداروشکر که دوست داشتین ❤️

بیشتر ببینید
چرا اینقد کاربران پست تکراری میزارنشورشو درمیارن حداقل دوتا مطلب دیگه فوروارد کنن دنبال مطلب جدید بو ...

همون دیگه 😮‍💨

بیشتر ببینید