2777
2789
عنوان

ابروهامم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست

ببین ابتکاری که میگم به شدت جوابه الکی هم زیر گریه نزن پیش خانواده چون ضایعتره و بیشتر رو صورتت حساس میشن،ببین مثلا تو بیا ابروها تو اون پرزهای اضافه ای که داره و خیلی تو چشم نیست بردار،اگه زیاده همشو یه جا برنداری ها ضایعس.

بعد مثلا به هفته گذشته بیا پیوند وسط ابروها تو خیلی شلخته مثلا تار تار بردار،شاید مثلا بتونی ۵ تار برداری.

ضایع نکنید یهو همرو یه جا برداری وسط ابروت سفید شه.

هفته بعدش بیا وسط رو یکم دیگه تمیز کن.

و همینطور ادامه بده،خیلی هم سمت تاج ابروهای برندار،اینجوری تغییر تدریجی می‌کنی که نه خانوادت متوجه میشن نه ضایعس هم به صورتت تو این هفته ها عادت میکنن

بیخود مسخره میکنن چیزو که خودت در به وحود اومدنش دخالت نداشته . 

اما اگه خیلی رو اعصابته بگیر ،ریز ریز بردار ،مثلا امروز چند تا تار ، فردا چند تا دیگه تا برسه دو هفتع و کم بشه یهو شوک نمیشه مادرت .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین ابتکاری که میگم به شدت جوابه الکی هم زیر گریه نزن پیش خانواده چون ضایعتره و بیشتر رو صورتت حساس ...

چه دوتامون هماهنگ بهش گفتیم 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

ببین ابتکاری که میگم به شدت جوابه الکی هم زیر گریه نزن پیش خانواده چون ضایعتره و بیشتر رو صورتت حساس ...

مامان منو ندیدی تو

اصلا آدم گیری نیست ولی میگه ما تو این سن برمی‌داریم یعنی اصلا بهم گیر نمیده فقط این یه مورده بعد میگمم میگه خیلی قشنگه فلانه