2777
2789
عنوان

سوالات خودتون رو از مشاوره ژنتیک بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست

سلام من مینور و همسرم کم خونی داسی شکل دارن و دوبار بطور طبیعی باردار شدم ک جنین ها پسر و سیکل تال بودن و سقط قانونی انجام دادم

اما خیلیا رو میشناسم که جنینشون دختر بوده و فقط مینور شده و لازم ب سقط نبوده . این درسته که بیماری های خونی بیشتر به پسرا میرسه؟

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

ژن نفرونوفتزیس شناخته شده هست؟ و آزمایشگاه ژنتیک می‌تونه فقط ژن های همین بیماری رو برامون‌چک کنه عایا؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من مینور و همسرم کم خونی داسی شکل دارن و دوبار بطور طبیعی باردار شدم ک جنین ها پسر و سیکل تال ب ...

خیر

اصلا ربطی نداره

و این بیماری هر۲جنس رو درگیر و بیمار میکنه 

💢 سابقه کاری در حیطه مشاوره ژنتیک از سال1392 تا کنون💢 مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و بارداری***رسم شجره نامه خانوادگی با نرم افزار پیشرفته رسم شجره***ارائه آزمایشات ژنتیکی مورد نیاز***راه های پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی***غربالگری سه ماهه اول بارداری***تعیین جنسیت به روشPGD***حذف بیماریهای ژنتیکی به روشPGD***تفسیر آزمایشات خون پیش از ازدواج مرکز بهداشت***

ژن نفرونوفتزیس شناخته شده هست؟ و آزمایشگاه ژنتیک می‌تونه فقط ژن های همین بیماری رو برامون‌چک کنه عای ...

بله قابل انجامه و تمام ژنهای مرتبط با این بیماری کلیوی بررسی میشه 

💢 سابقه کاری در حیطه مشاوره ژنتیک از سال1392 تا کنون💢 مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و بارداری***رسم شجره نامه خانوادگی با نرم افزار پیشرفته رسم شجره***ارائه آزمایشات ژنتیکی مورد نیاز***راه های پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی***غربالگری سه ماهه اول بارداری***تعیین جنسیت به روشPGD***حذف بیماریهای ژنتیکی به روشPGD***تفسیر آزمایشات خون پیش از ازدواج مرکز بهداشت***

خیراصلا ربطی ندارهو این بیماری هر۲جنس رو درگیر و بیمار میکنه

شما بارداری طبیعی رو پیشنهاد میدین یا پی جی دی؟

۲۷ سالمه

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

بله قابل انجامه و تمام ژنهای مرتبط با این بیماری کلیوی بررسی میشه

خیلی ممنونم

بعد کی باید بنویسه این آزمایشو؟ برا این که بیمه هم پرداخت کنه مبلغو

و این که اگه فقط همین ژن و بخوایم بررسی کنیم حدودا چقدر طول می‌کشه تا حوابش آماده بشه؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
شما بارداری طبیعی رو پیشنهاد میدین یا پی جی دی؟۲۷ سالمه

طبیعی هزینه کمتری داره

اگه مشکل هزینه ندارید PGD انجام بدید که بعدا در این خصوص مفصل توضیح خواهم داد

خیلی ممنونمبعد کی باید بنویسه این آزمایشو؟ برا این که بیمه هم پرداخت کنه مبلغوو این که اگه فقط همین ...

پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری 

مدت زمان شاید بیش از ۲ الی ۳ماه

خب نورورفیبروماتوز چقدر منتقل میشه؟ تشخیص قطعیش چطوره؟

باتوجه به توارث بیماری50درصد جنین ها مبتلا خواهند شد

تشخیص قطعی ابتدا مشورت با متخصص پوست و سپس با آزمایش ژنتیک  WES 

سلام منو شوهرم دختر دایی پسر عمه هستیم بچم بعد از بدنیا اومدن متوجه شدیم که چشماش آب مروارید داره آی ...

پاسخ:

ابتدا باید توسط متخصص چشم بررسی دقیق و شرح حال کامل گرفته بشه و جهت بررسی علل ژنتیکی ( ارثی بودن) باید تست ژنتیک انجام بشه

در بیشتر موارد بیماریهای چشمی و ( سایر بیماریهای ژنتیکی ) حاصل ازدواج فامیلی هستن

موفق باشید

سلام 

برادر همسرم با دختر عموش ازدواج کرده و قبل عقد آزمایش ژنتیک دادن اما نمیدونم چه آزمایشی بوده دقیقا 

مادر و پدر همسرم دختر خاله و پسر خاله هستن یک بچه شش ماهه به دنیا آوردن و متاسفانه بیمار بوده و بعد از دوسال فوت شده  ولی چهار فرزند سالم دیگه دارن

مادر و پدر جاریم ازدواج غریبه بودن و یک پسر دارن که یکم کند ذهنه اما جاریم مشکلی نداره

یک عموی دیگر همسرم هم با همسرشون دختر عمو و پسر عمو هستن که دخترشون مشکل جسمی داره 

به نظرتون فرزند برادر همسرم سالم خواهد بود؟

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

سلام برادر همسرم با دختر عموش ازدواج کرده و قبل عقد آزمایش ژنتیک دادن اما نمیدونم چه آزمایشی بوده دق ...

پاسخ:

اولا باید بگم متاسفانه کاربری بنده رو تعیلق کردن((گفتن تبلیغ میکنم!!!!!!!)))

این کاربری ک الان دارم جوابتون رو میدم بعد چند سال اتفاقی دیدم از تعلیق در اومده و دارم تلاش خودمو میکنم که کلینیک نی نی سایت راه اندازی کنم و هیچ کس تا الان پاسخ نداده

واقعا دیگه نمیدونم چطور باید بگم نی نی سایت همه چیز داره جز کارشناس مشاوره ژنتیک....

لطفا حمایت کنید تا مدیر نی نی سایت جواب بده و کلینیک راه اندازی بشه تا بتونم ب مردم عزیز کشورم خدمت کنم....

به امید دیده شدن پیام ک کلینیک در اختیار بذارن و تعیلق نشدن مجدد....

پاسخ سوال:

باید توسط پزشک مغز و اعصاب کودکان معاینه بشه در صورت نیاز تست ژنتیک باید انجام تا نظر دقیقتری داد..

👶 بیبی‌ژن | آغاز آینده‌ای سالم از برنامه‌ریزی بارداری تا تولد کودک سالم،همراهت هستم برای تصمیم‌های آگاهانه و آینده‌ای روشن 💙🔬 مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج و بارداری🧬 بررسی ریسک بیماری‌های ارثی🤰 راهکارهای سلامت جنین و نوزاد📍 مشاوره حضوری و آنلاین(www.BBYGENE.com)