2777
2789
عنوان

کابینت هایگلس

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 47 پست
هنوز تصمیم نگرفته

خب بهتون گفته چند میلیون در میاد؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن ولی من هرجا رفتم که کابینت بازدید کنم اکثرا پله ای بود

میشه بگی کجا رفتی برای بازدید کابینت؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
150میلیون در اومد

چند متره آشپزخونه؟

نسکافه ای مات ، براق نیست

چوب جلو بهتری داره

اما بازم سلیقه خودت مهمتره 

مبارکت باشه

متری چند؟ چقد در اومد 

راستی تاکید کن بگو خطوط اندازه و...باید میزون باشن و بالا پایین نباشه 

الهی گاهی نگاهی

میشه بگی کجا رفتی برای بازدید کابینت؟

من مشهد هستم با چند تا کابینت کار صحبت کردم بعد ازشون پرسیدم نمونه کار کجا دارن آدرس گرفتم رفتم سر پروژه هاشون و در آخر یکنفره که کارش از همه تمیزتر بود رو انتخاب کردم قرارداد بستیم

چوب جلو بهتری دارهاما بازم سلیقه خودت مهمتره مبارکت باشهمتری چند؟ چقد در اومد راستی تاکید کن بگو خطو ...

متری یازده تومان ، با کمد دیواری دویست در اومد البته کمد دیواری گفتم ملامینه کار بشه

قیمت کابینتات خوب شده 

من پارسال کابینت زدم آشپزخونم 4*4 هست سه طرفش رو زدم جنس بدنه داخلی ملامین و در ها ام دی اف براق هست 

یه میز تلویزیون سه متری هم زدم 

یه کمد دیواری 3/5*3/5 هم زدم که ملامینه س 

همه ش با هم شد 100تومن البته آشنا بود شوهر خواهرم بود ولی کارش خیلی تمیزه

خداجونم شکرت😍
قیمت کابینتات خوب شده من پارسال کابینت زدم آشپزخونم 4*4 هست سه طرفش رو زدم جنس بدنه داخلی ملامین و د ...

من سفید چوب زدم هر کی میبینه خوشش میاد نقشه کابینت هارو هم خودم کشیدم و شوهرخواهرم دقیق همونو اجرا کرد

خداجونم شکرت😍