2777
2789
ممنونم مهربون

به قول استاد عزیزی چهل تا مومن گفتن و ۱۱ رکعتی خوندن برای اونایی که ۱۵ ساله نماز شب میخونن ما تازه واردا همینم خوبه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط ۳ رکعت میخونم

سلام . مشکوک به سرطان هستم و سه شنبه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راضیه هست‌.ممنون

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

حتمااره مبخاستم سرچ کنم گفتم تو اینجام شاید کسی کمک کنه

سلام . مشکوک به سرطان هستم و سه شنبه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راضیه هست‌.ممنون

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

عزیزم یازده رکعتی ۴ تا نماز دو رکعتی به نیت نماز شب یه نماز دو رکعتی به نیت نماز شفع و یه نماز تک رک ...

سلام لطفا هر کسی خوند برای شفای منم دعا کنه.اسمم راضیه هست.فردا باید بستری بشم برای عمل.احتمال بدخیمی دادن

سلام . مشکوک به سرطان هستم و سه شنبه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راض ...

لطفا کانال مزاج زندگی و دوره درمان های بیماری استاد حسینی تنها مسیر آرامش و دنبال کنید 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عزیزم میتونی چهار بار نماز دورکعتی به نیت نمازشب مثل نماز صبح بخونی 

بعد نمازشَفق
دورکعته دررکعت اول بعدازحمدسوره فلق
رکعت بعدی بعدازحمدسوره ناس
بهتره دراین نمازقنوت رونخونیم
بعد نمازوَتر
یک رکعته
اول یک مرتبه حمدبعد۳مرتبه سوره اخلاص وبعدسوره های به ترتیب فلق وناس هرکدوم یک مرتبه
قنوت
برای۴۰مومن۷۰مرتبه استغفارکامل میگی یا۴۰مرتبه میگی الهم اِغفِرلِلمومنینِ وَالمومناتِ وَالمُسلِمینَ وَالمُسلِمات وبعد۷مرتبه هذامقام العائذه بک من النار
وبعد۳۰۰مرتبه الهی العفو

اینا مستحب( میتونی دعای اللهم کن لولیک الفرج رو هم بخونی )

بعداگه خواستی میتونی برای سلامتی و فرج اقا امام زمان دعا کنی و حتی فارسی برای همه دعاکنی حتی دعابرای خودت
اگرتونستی گریه کن
بعدرکوع وسجده تشهدوسلام

منم دعا کن التماس دعا

کار خوبه امام رضا درست کنه

مشهدی؟

دوستی دارم مشهد زندگی میکنه ولی روم نشد بگم بره حرم برام دعا کنه