2777
2789
دقیقا اونا فرم مدل مو و آرایش متناسب باچهرشون رو میدونن ک زیبا بنظر میانمثل هالی بری.ریحانا وحتی جنی ...

دقیقا.باورت میشه اونا بیشتر به سلامت پوستو بدن اهمیت میدن

مخصوصن هیکل و واقعا زیباتر بنظر میان

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخه من فقط دورچشمم خشکهببخشید این مارکهای بیواکوا چجورن؟

بیوآکوا بدرد نمیخوره چون اکثرا فیکه.

من نظرم اینه ایرانی اصل بهتر از خارجی فیکه

مخصوصا جنسای آشغال چینی 

حالا باز کره ای اینا بد نیست یا اوردینری که خب خیلی گرونن

دقیقا.باورت میشه اونا بیشتر به سلامت پوستو بدن اهمیت میدنمخصوصن هیکل و واقعا زیباتر بنظر میان

همینجوره توکشور مامتاسفانه مدشده ک زیبایی در دماغ عملی کوچیکه!

درصورتی ک مهمترینش پوست دندان مو وهیکله

همینجوره توکشور مامتاسفانه مدشده ک زیبایی در دماغ عملی کوچیکه!درصورتی ک مهمترینش پوست دندان مو وهیکل ...

دندان  هام  مادر زادی  عالی  عالی  هستن

مو  هام  خوبه  صاف  و  کمی  روشن هست   البته  انقدر  غصه  به  دلم  کردن  کمی  سفید  شده 

قد  و  وزنم  عالی  هست  نسبت  به  هم  و  کاملا  مناسبه   هیکلی  نیستم  

توی  شهر  ما   چون  مردا خیلی  قد  بلند  نیستن   همین  قد  و وزن  من  عالی  ترین محسوب  میشه

ولی  سفید  نیستم  

دماغم  هم  باید  عمل  بشه  که  نمیشه  خیلی  مشکل  داره  غضروف  کم  دارم  باید از  دنده  و  گوشم  بکنتد   که  نمیتونم  قبول  کنم 

دندان هام مادر زادی عالی عالی هستنمو هام خوبه صاف و کمی روشن هست البته انقدر غصه به ...

خب خداروشکرکن الان هزینه های دندونپزشکی کمرشکنه از دندونات مراقبت کن ک سالم بمونن

توصیه ام اینه ک ببین فرم صورتت شبیه کدوم بازیگر خارجیه مدل مو وآرایش اونو امتحان کن روی خودت

واینکه اگ ابروهات خیلی کم پشته فیبروز کن اگرنه ک اصلا دست نزن

پوستت هم ک بقول دوستمون آبرسان بزن

خب خداروشکرکن الان هزینه های دندونپزشکی کمرشکنه از دندونات مراقبت کن ک سالم بموننتوصیه ام اینه ک ببی ...

ابرسان  بی  بیوتی  دارم  تازه  خریدم  نمیدونم  کی  بزنم  

قبل  اش  و  بعدش  چی  بزنم ؟

دندان هام مادر زادی عالی عالی هستنمو هام خوبه صاف و کمی روشن هست البته انقدر غصه به ...

خب خداروشکرکن الان هزینه های دندونپزشکی کمرشکنه از دندونات مراقبت کن ک سالم بمونن

توصیه ام اینه ک ببین فرم صورتت شبیه کدوم بازیگر خارجیه مدل مو وآرایش اونو امتحان کن روی خودت

واینکه اگ ابروهات خیلی کم پشته فیبروز کن اگرنه ک اصلا دست نزن

پوستت هم ک بقول دوستمون آبرسان بزن