2777
2789
عنوان

نوار مغز

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 51 پست
اولین بچه ته سرتم مدام توگوگل دنبال علایم تشنج وبیماری هست زوم کردی روطفل معصوم خودت واززندگی انداخ ...

نه بابا اولین بچم اصلا حساس نبودم دومه خواهر

شوهرم بیچاره شده جمعه که اونطور شد تا دکتر نبردمش فقط گریه کردم

مجبور میشه بخاطر خودم ببره 

از اون باشه نمیبره ماهی دوبار دکتر میبریم هر علایمی ایجاد میشه گریه میکنم باید ببریم حتما تشنج کرده میزنه مغز ناقص میشه😭

از اشرفی وقت گرفتم منتهی واسه شهریور داده

اگر تهرانی دکتر امین شاهرخی وقت بگیر 

نتونستی روزای زوج ساعت ۱۶به بعد در درمانگاه اطفال پگاه هست بدون وقتم میتونی بری 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم نداشت شب تولدش بک سالگیش اومد از در تو ادما زیاد بودن بچه شوک شد با لبخند خیره موند بعد بردیم ...

دکترش درست حسابیه تبریز هم بردم همش میگن هیچی نیست

چون دوتا دکتر بردم ۴نوار مغز داره

واسه شهریور هم از دکتر اشرفی وقت گرفتم

دکترش درست حسابیه تبریز هم بردم همش میگن هیچی نیستچون دوتا دکتر بردم ۴نوار مغز دارهواسه شهریور هم از ...

خوبه موفق باشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ممنون عزیزمپسر شما الان همه چیش نرماله یاچی؟اگه ناراحت نمیشی جواب بده

فلج مغزی دیگه 4اندام فلجه هیچی نرمال نیست 

بجز هوشش

حرکتی نداره هیچی 

انسان۹۹درصد فلج 

عزیزم خدا شفاش بده

ممنونم گلم

نه بابا کی میگه نوار مغز اشعه داره هیچ اشعه ای نداره

عزیزم نزن این حرفو

من هم هسمرم دکتر مغرو اعصابه

هم پسرم و پیش هزارن دکتر بردم

اگه فکر‌میکنی من دروغ میگم باشه شما برید هروز نوار بدید به من ربطی نداره که

واقعا هم لازم دارم ولی فکر نمیکنم با اونم بجایی برسم

شغل کارشون هس چند جلسه حضوری بگیری مشارها باهاشون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم نزن این حرفومن هم هسمرم دکتر مغرو اعصابههم پسرم و پیش هزارن دکتر بردماگه فکر‌میکنی من دروغ میگ ...

من تو چندتا مقاله خوندم چون خودم صرع دارم تو بارداری دوبار نوار مغز دادم و از چندتا دکتر هم پرسیدم