2777
2789

بچه ها من ۲۰ سالم امسال میرم توی ۲۱ و اصلا دوست پسر نداشتم با پسر هم چت نکردم تروخدا یه چیزی بگین که به سمت گناه نرم خیلی خس تنهایی میکنم خیلی زیاااااد 

اصلا برای چت کردن هم دوست پسر ی نداشتم حس تنهایی دارم بیاین یه چیری بگین 

کسی هم بیاد خواستگاری اجازه نمیدم بیاد جلو چون میترسم از آینده 

و این مادرم شاید فکر هایی تو سرش مثلا نمیزاره خیلی کسی بیاد خواستگاری میگه ببخشید معذرت می‌خوام که با فامیل ازدواج کنی ( با پسر داییم ) که هیچ علاقه ای بهش ندارم به مادرم غیر مستقیم در این رابطه گفتم نه امیدوارم متوجه شده باشه و گوش بده 

چی کار کنم دوستام اصلا اجازه نمیدم کسی بیاد خواستگاری. مثلا یه جوری رد میکنم که طرف پشت سرشم نبینه 

یا اینکه دوست دارم از این غریزه ای که دارم نجات پیدا کنم و به عنوان یه انسان نورانی باشم گناه نکنم و به بالاترین درجات برسم اگه مردم همنشین ائمه بشم بهشتی بشم و اصلا نسبت به این دنیا نسبت به هیچ چیزش هیچ حسی تعلقی نداشته باشم چی کار کنم به این درجه برسم 😭😭😭 خواهرت راهنماییم کنید ♥️♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد معنویت رو باید تقویت کنی. 

سر وقت نمازات بخون

با یه شهید قرار بزار هر  روز یه کار خوب انجام بدی بهش پایبند باش

انرژیت رو حتما با ورزش هر روز تخلیه کن

طرفدار حق و عقلانیت💙 

شریعت داریم همه ما  شریعت مون هم میگ تو مسلمونی برای ارتباط با جنس مخالف فقط بامحرمیت بدون محرمیت ماها نمیتونیم ارتباط و رابطه داشته باشیم

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کوتاه بیا عزیزم.زندگی یه روال عادی داره که همه طی میکنن. اینجوری که شما میگی عادی نیست. حتما قرار نیست مریم‌مقدس باشی تا آدم خوبی باشی. خیلی سخت میگیری

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

ازدواج خودش نیمی از ایمانه... به جنس مخالف به دید دوست پسر نگاه نکن 

اونی که تو رو برای هوس بخواد مشخصه 

اونیم که تو رو برای ازدواج میخواد هدفش مشخصه 

کسی میاد خواستگاریت باهاش صحبت کن رفت و امد کنید 2 ماه 3 ماه تا ترس توام ریخته بشه بعد انشالله اگر خوب بود ازدواج کن 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403