2777
2789
عنوان

چه ظلمی تاالان درحقتون شده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم که زیاد ولی به خواهرم خیلی ظلم از طرف خانواده شوهرش شد، دیگه صبرم تمام شد تمامشون یه جا جمع کردم جلوی همه با سند و مدرک یکی یکی تهمت هایی که به خواهرم زده بودن ثابت کردم دروغه وقتی کار به کتک کاری کشید دست خواهرم گرفتم بردم یه دل سیر همدیگه زده بودن چون همه دروغهاشون رو شد، خواهرم خیلی خوشحال بود، همیشه بهش تهمت میزدن و بعد که اعتراض می‌کرد بهش میگفتن توهم زده

من ک نفرین میکنم ته دلم مگه میشه نفرین نکنم فشار میاد روم میسوزم نفرین میکنم خداروشکرپاشون خوردن

منم نفرین میکنم 

پناه میبرم بقران ک حقمو بگیره 

امشب یکی میگفت نباید نفرین کنی

منم همین هرکی رسید زدی ضریه ورفت خب چکارکردی اسیب نبینی به منم بگووو

پوستم کنده شد به خدا

اونقدر تراپی رفتم

کلی مقاله و کلیپ روانشناسی دیدم

کلی رو خودم کار کردم

تا بالاخره اونی شدم که میخواستم

الان اعتماد به نفسم رو بالا بردم

مدیریت ذهن و احساساتم رو تا حد زیادی تقویت کردم

توی معاشرت هام هم انتخاب شده تر عمل میکنم و با هر کسی وارد ارتباط نمیشم که کمتر آسیب ببینم

پوستم کنده شد به خدااونقدر تراپی رفتمکلی مقاله و کلیپ روانشناسی دیدمکلی رو خودم کار کردمتا بالاخره ا ...

هرکی گف سلام من گفتم علیک یه ضربع ای زدورفت هرکی فکرش کنی ضربع ش زد بهم لاشیا

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

آخرش جدا شد?

نه عزیز شوهرش کم زبونه ولی خانواده ش خیلی بی وجدان و دروغگو هستن، الان خونه خودشون هستن، به کل فامیل خودشون گفته بودن فلان جا جمع بشید که فلانی یعنی خواهرم میخواد از ما عذرخواهی کنه، منم دیگه طاقت نیاوردم رفتم، اینطور بگم که انگار گوشت قربونی پیدا کرده بودن ولی خدا کمک کرد روسیاهی به زغال بمونه، مثلا یه نمونه این بود که خواهرشوهرش به شوهر خودش گفته بود من طلاهام فروختم دادم به عروسمون ولی حالا پس نمیده، کاشف به عمل اومد که فروخته داده به دوست پسرش و اون هم زده زیر همه چیز و میخواسته بدون اینکه شوهرش بفهمه پول برگردونه به شوهر خواهر و خواهر من فشار می‌آورده که اگه از سهم الارث پدری به من بیشتر ندید زنت بدنام میکنم، این یه مورد بود