2777
2789

قانون دارم ساعت 10 بچه ها خواب ساعت 8 صبح بیدار 

خونه هر روز باید نظافت بشه 

غذا باید مورد علاقه جمع باشه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی وقتی از لحاظ روحی ناااابودم بازم درس میخونم یا کارمو ادامه میدم . البته در حالی که از شدت گریه پ ...

چجوری من دارم درس میخونم یه صفحه میخونم پس میوفتم

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

همه عاشق این عادت منن

با اینکه ۲۰سالمه ولی هر دقتی مهمون میاد غذای خوشمزه درست میکنم و غر نمیزن شده گفتن ۴۰نفر مهمون داریم و من اصلا برام مهم نبود و خوشحالم بودم

😂😂😂عالی . چندبار در هفته ورزش میکنی ؟

اکثر وقتا...حتی شده ۱۰ دقیقه

ولی پیاده روی رو هر روز دارم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اینکه حتی برای چیزای کوچیک زبان تشکر دارم

همیشه سلام وخداحافظ میگم

قانع هستم

زندگیمو بادیگران مقایسه نمیکنم

خوش برخوردم وسریع دوست اجتماعی پیدامیکنم حتی اگه طرف روباراول ببینم

خجالتی نیستم 

چندساله فهمیدم آرامش ونظرخودم اولویت باشه

عاشق باشگاه وورزش

بقیه رو درست وکامل صدامیزنم

تابتونم مشورت صحیح وکارسازمیدم

مسواک میزنم

همیشه مرتب وتمیزمیرم بیرون

قبل بیرون رفتن خونه روبایدمرتب کنم

همیشه وسایلم جای مشخص داره

بامهمون خوش برخوردم

خوبی میکنم

و،،،

وخدایی که بشددددت کافیست❣

مامانمو با الفاظ قشنگ صدا میکنم 

مسواک میزنم هر شب 

زود به زود حموم میرم 

رو بالشی مو زود میشورم 

بدون ضدآفتاب بیرون نمیرم 

هرکسی بهم خوبی کنه حتما سعی میکنم جبران کنم 

مهمون میاد خونمون خیلی باهاش خوب و صمیمی برخورد میکنم نمیزارم معذب باشه. 

عادت بدی که خیلی اذیتم میکنه اینکه شلخته و بد غذا و خجالتی ام

😂خوشبحالتووون از نظر من اونایی که سیاسیت دارن ده هیچ جلوین من خودم یک عدد بی سیاستم 😶😂

توام یاد میگیری

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡