2777
2789
عنوان

زنای چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 165 پست
من نمیدونم اونایی که اضافه وزن دارن چرا اینطوری فکر میکنن و ناراحتن؟ بابا هرکس هرچقدر دوس داشته باش ...

من تپلم، نه خیلی بد ولی الان رژیمم و ورزش میکنم. شوهرم خیلی ناراحته، میگه من تو رو همینجوری دوس دارم، میگم میخوام سینمو عمل کنم نمیزاره، میگه حق نداری در انتخاب من تغییر بدی. واقعا فهمیدم هر کس یه جوری دوس داره، همه مثل هم نیستن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه عزیزم.میترسم یوقت اصلشو گیر نیارید مشکلی پیش بیاد البته شماره دکتر دارم فک کنم پستم میکنن

میشه شمارشو بدی . من امروز رفتم داروخانه قرص لاغری بگیرم داروخانه ای موند نگام کرد بعد گفت برو بهت قرص نمیدم 😕

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
عزیزم من از دکتر گرفتم .نوع قلابیش تو بازار خطرناکه میتزسم بگم بلایی سر کسی بیاد

بگو حالا

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 
وای حالم از این مردم بهم میخوره ..چرا چاق شدی واه واه ..هر بار این سوال رو میکنن جلوی شوهرم له میشم

شوهر من برعکسه از وقتی باردار شدم تپل شدم هی میگم خیلی بد شدم میگه عالی شدی😂

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

خانوما درسته استارتر اسمش بد بود ولی باور کنین خود من گاهی انقد از حرفای دیگران زجرمیکشم مخصوصا جلوشوهرم یا مثلا جایی می رم سنمو میگم میگن زیاد بهت میخوره.میگم آخه چرا اراده ندارم ب زمین وزمان فحش میدم