2777
2789
عنوان

زنای چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 165 پست
اخه بچه کوچیک دارم فعلا نمیتونم برم باشگا خواستم واسه عید شکمو پهلوم یکم جمع تر شه.ولی احساس میکنم چ ...

بهونه نیارین تو باشگاه برید ببینید خانوما با چه مکافاتی میان .من لک بینی نداشتم حتما میرفتم .ی خانومه بود میومد باشگاه باردار بود انقدر هیکلش خوب بود فقط شکم داشت وزنه میزدا😑

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

من چای سبز 5040گرفتم همش دروغه.اب کرفس خوردم . هر بلایی سر خودم آوردم اصلا دریغ از نیم کیلو کم کردن.من شکمم خیلییییی افتاده و بزرگه

میدونی قشنگترین حس دنیا چیه؟! تو بیخبر باشی و یکی برات دعا کنه از خدا برات چیزای خوب بخواد .تو ندونی و یکی دوست داشته باشه ___ من عشق رو تجربه نکردم ولی حتما زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شد گفتید می خواستم سفارش بدما

من دو ماه خوردم هییییچی کم نکردم نه سایز نه وزن این دمنوشا فقط تلقینه چون ادمینش ب من گف روزی ۱ ساعت ورزش کن شام خیلی سبک بخور تنقلات نخور و...خوب هرکی اینارو رعایت کنه خود ب خود لاغر میشه دیگه چ ربطی ب دمنوش داره😐😐منم اون موقع عقلم نرسیدو سفارش دادم

یعنی هم رژیم بگیرم هم چای سبز هم پیاده روی؟اخه مشکلم اینه که شیر میدم و سرده با یه بچه نمی تونم برم ...

خب برقص تو خونه و چای سبزت توش پودر دارچین و گل سرخ بریز اینطوری طعم خوبه بیشتر از۳دقیقه نزار دم بکشه تلخ میشه

شما خانم هاي زيباي تپل ، لطفا با خودتون مهربان باشين ، ريشه ي اضافه وزنتون رو پيدا كنين و در آرامش و در طول مدت زمان مناسب تناسب اندامتون رو به دست بياريد ..

حيف نيست گلهاي زيبا كه با قرص هاي شيميايي با هزاران عوارض فقط به خاطر حرف ديگران ، سلامت خودتون رو به خطر بندازين ؟

اگر از عوارض چاقي ميترسين ، مطمئن باشين عوارض اين روش هاي تهاجمي بسيار بيشتره ..

خودتون رو بپذيرين و دوست داشته باشين و براي بهتر شدن تلاش كنين اما با روش درست و اصولي ..

يك مادر يا همسر تپل اما خوشرو و صبور و با كلي محسنات ، بسيار بهتر از يه مادر يا همسر عصبي ( به علت قرص هاي شيميايي يا رژيم هاي وحشتناك سخت ) هست ..

گند زدی با تاپیک زدنت.به نظر من هر چی سر خانمهایی با این افکاری که شما داری و حق حیاتو رسما از خودت گرفتی بیاد حق.... نیست.مثه تو دلم نمیاد بگم حقته! 

خیلیا قند دارن خیلیا ارثی چاقن خیلیا کم کاری تیرویید دارن خیلی مشکلات فراوون دارن که اعصابشون ناراحته و این باعث میشه چاق شن خیلیا متابولیسم بدنشون اینجوریه...

ادمای چاقم میتونن خوشبخت باشن میتونن زیبا باشن حالا اندامشون خوب نیست! مثه اینه بگی ادمای زشت هرچی سرشون بیاد حقشونه چون میتونن عمل کنن زیبا شن! بابا یه کم دیدتو باز کن برا خودت ارزش قایل باش دوست داسته باش خودتو.

شما بیشتر فکرتو درگیر درست کردن طرز فکرت و البته طرز صحبت کردن توهین امیزت کن تا این همه انرژی منفی که تو جونته ازت خارج شه خود به خود اندامتم بعدش بهتر میشه.

به نظرم شمااصلا چاق نیستی فقط خواستی اینطوری حال بعضی ها روبگیری منم با حرفتون مخالفم چون همه دوست دارن ایده ال باشن ازهمه لحاظ ولی حتما مشکلی سر راهشون هست که باعث می شه ازخواسته های قلبیشون فاصله بگیرن ....اصل انسانیته وهرکسی نمی تونه این درک روداشته باشه..آیا تاپیکهای خیانت شوهر فقط مختص خانمهایی هست که چاق هستن ؟؟؟بیایید همه رو دوست داشته باشیم تاازاین عقب ماندگی نجات پیداکنیم به فکرتربیت نسلی باشیم  که بتونن درآینده کشورمون رونجات بدن  نه فرزندانی که فقط کلاسهای رقص وزبان و ورزش می دونن وبویی ازانسانیت وحس نوعدوستی نبردن 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔