2777
2789
عنوان

اگه یه خواستگار براتون بیاد که

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست

خونه ماشین نداره جنم خریدشو چی؟! در چند سال اینده داره؟؟ از لحاظ اخلاقی چجوریه؟! باهم تشابه فکری دارید؟! ادم درستیه؟!تحصیلات و شغل رو ول کن... هم کفو بودن و اخلاق و شعور و جنم طرف رو بسنج تو شرایط زندگی فقط جربزه اش میمونه برات و اخلاقش! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه که من یا بعضی دوستان دیگه بیان نظرشونو بگن چون هرکس با توجه به شرایط خودش معیار ها و ملاک های خودش نظر میده!!

شما خودت ببین عقلت چی میگه دلت چی میگه؟

معیارت چیه؟ ملاک هات چیه؟

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
ی پوئن مثبتم نداشت این عجیبه ک درموردش فکر میکنی

ردش کردم ولی هنوز بابتش سرزنش میشم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ردش کردم ولی هنوز بابتش سرزنش میشم

منم بعضی وقتها سرزنش میشم بابت رد کردن خیلیها اما اصلا واسم مهم نیست و خداروشکر هرچقدر میریم جلوتر خواستگارا بهتر میشن

وقتی ب دلت ننشسته میخوای چیکار اذیت میکنی خودتو

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
منم بعضی وقتها سرزنش میشم بابت رد کردن خیلیها اما اصلا واسم مهم نیست و خداروشکر هرچقدر میریم جلوتر خ ...

من از مرد زرنگ خوشم میاد نه مرد ساده و خجالتی 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم بعضی وقتها سرزنش میشم بابت رد کردن خیلیها اما اصلا واسم مهم نیست و خداروشکر هرچقدر میریم جلوتر خ ...

خسته شدم از سرزنش،ها

وقتی خونه ماشین پول نداره چ ا اومده زن بگیره پس

۱۰ سال هم بزرگتر

خسته شدم از سرزنش،ها

اهمیت نده ی مدت میگن و خسته میشن،ول میکنن

اخه اصلا اینی ک گفتی جای پشیمونی نداشت درست رد کردی😕

این کیس مثل خواستگارایی بود ک من الان اصلا اسمشونم یادم نمیاد چ برسه بخوام بابتش پشیمونشم

تمرکزتو بذار رو خودت بهترینها سرراهت قرار میگیره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤