2777
2789
عنوان

من میگم هیچ موجودی رو نباید کشت حتی سوسک🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست
آمریکا ساختش؟😐😐😐

😅😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوسک قسمتی از تجزیه مواد رو انجام میده اما تا وقتی وارد خونه نشده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

روزای بعد ببشتر می بینی بنطرم

دیگه ندیدم خب اینا برای اکوسیستم لازمن باید همه جونورا باشن 

ولی چند وقت پیش یه هزارپای کوچولو دیدم خیلی غریزی زدم کشتمش ولی گاهی هم باید رحم کرد

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

آمریکا ساختش؟😐😐😐

اره یه تحقیق کن متوجه میشی طی یه ازمایش با کارا ژنتیکی ساخته شدن بعد اون زمان که امریکایی ها تو ایران زیاد رفت و امد داشتن زمان پهلوی از طریق وسایل و ایناشون منتقل میشن به اینجا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دیگه ندیدم خب اینا برای اکوسیستم لازمن باید همه جونورا باشن ولی چند وقت پیش یه هزارپای کوچولو دیدم خ ...

حرفت درست قطعا مخصوصن عنکبوت اصلا نمی تونم بکشمش با اون چشاش نگاه کنه 😂

ولا چ حرفایی میزنن😐😂

😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻