shapegy مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2251 عنوان رنگ مو و حنا | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 17 پست بچها من چندباری حنا گذاشتم موهام قرمز شده حدودیحالا میخوام مشکی کنم موهامو مشکلی پیش نمیاد؟ موهام رنگ و دکلره نشده فقط حنا بوده الان میخوام رنگ مشکی بزنمبد رنگ نشهیا مثل کارتن آنشرلی سبز نشه😑😂 🐣=👩❤️👨 1404/04/29 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9573 اسی چرا میخای رنگ بزاری باهمون حنا ادامه بدی خیلی خاصیت داره کهبه نظرم موی نچرال زیبا ترینه انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
shapegy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2251 اسی چرا میخای رنگ بزاری باهمون حنا ادامه بدی خیلی خاصیت داره کهبه نظرم موی نچرال زیبا ترینه دلم سیاااااااه و پرکلاغی میخوادالان انگار قرمزه و بور و ایناس 🐣=👩❤️👨
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9417 خود موهام در اصل خرماییه تقریبا روشنه بعد حنا گذاشتم حالت مسی و قرمز شده میخوام مشکی پرکلاغی کنم ترس ... خوشگله کهمنم موهام خرماییه حنا میزارم توی افتاب قرمز میزنه خوشم میاداگه میترسی خراب بشه، در حد یه قاشق غذاخوری رمگ مو درس کن زیر موهات تست کن بعد اگه خوب شد دو روز بعد همه موهاتو بزار اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch