2777
2789
عنوان

بچه ها وضعیت قرمز من در تجربی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 44 پست
خودت باید ببینی تدریس کدومو بهتر میفهمی برو کلپای آموزشی معلمارو ببین انتخاب کن

آخه بایه بار دیدن کامل نمی شه فهمید باید از تجربیات ارزشمند عزیزان هم استفاده کنم

کاربری دست چند نفره 

سلام

بین استادان فیزیک از اونجا که دهم هستی بهترین استاد از همین الان باهاش بخونی تستی و روشهای کوتاه و قشنگ مفهوم یاد بگیری بدون شک قضاتی هستش و منبع هم من خودم لرنیتو میزدم کلا ولی دهم خیلی سبز میزدم سطحش پایین بود واقعا در کنارش جزوه استاد هم هست اون عالیه همه نوع تیپی پوشش میده

برای زیست متاسفانه بهترین استاد که فرهمندنیا هستش فکر نکنم بتونی استفاده کنی چون جامع هستش مگه اینکه دهماش جدا کنی ببینی پس حنیف میمونه بدک نیست برای دهم خوبه حنیف رو ببین فعلا بعدا دیگه بعد دهم جامع فرهمندنیا شروع کن

برای دهم خیلی سبز تک پایه خوبه برای یازدهم خیلی سبز خوب نیست نشر الگو بهتره برای دوازدهم خیلی سبز و جامع آیکیو فعلا هم بنظرم برای جامع زدن خیلی زوده فقط دهمت رو عالی زیستش رو بخون ازمون بزن و خیلی سبز و آیکیو تک پایه به عنوان منبع دوم چون کلی کلی وقت داری و اگر با استمرار بری جلو مطمئن باش رتبت زیر ۱۰۰۰ میشه

برای ریاضی قطعا آریان حیدری سطح بالا درس میده ولی جوری درس میده از پس کنکور سخت بر بیای

برای شیمی هم درسنامه‌مبتکران میتونی بخونی برای فصل اخر شیمیت کلیپ ببینی از فراهانی 

خلاصه که بنظرم بهترین منبع برای سال دهم مبتکران هستش شیمی چون قشنگ جا میندازه و شما نیاز داری دستت تو تست روون شه مبتکران هم تا دلت بخواد تست تو هر سطحی داره و البته یکم اضافه گویی ولی مشکلی نیست بهترین منبع برای دهم همینه

موفق باشی حسابی درس بخون دهمت رو عالی جمع کن فقط همینکه در طول سال عالی بخونی و تست بزنی از ۹۰ درصد رقبات میفتی جلو چون همه تو دهم سر در هوان  از ازمون و تست غآفل نشو

و فکر کنم دهم هم نهاییه کشوریه امسال درسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بایه بار دیدن کامل نمی شه فهمید باید از تجربیات ارزشمند عزیزان هم استفاده کنم

من همسن خودتم زیستو خیراندیش فیزیکو شجاعی و ریاضی عزیزی و شیمی و هادیانفر گرفتم ولی خودم الان تو فیزیک موندم چیکار کنم

نه منظورم از مشکل اختلاف ساعتی وتداخلشونه بعضیاشون هم تک درس نمی فروشن برادرم باید پکیج بخریم متاسفا ...

دیکه ساعتشون و میتونی تنظیم کنی خودت 

کلاسینو و تاملند همه دوره هاش تک درس میفروشن

من با بابایی و فراهانی فقط یکی دو تا مبحث دیدم نه کامل و هر دو خوب بودن ( نمونه تدریس ببین انتخاب کن )

بله من ورودی دوازدهمم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

من جات بودم شیمی فراهانی رو ثبت نام نمیکردم خودم درسنامه مبتکران میخوندم فقط فصل اخر رو از تو تلگرام کلیپ می دیدم از فراهانی از سال دیگه ثبت نام کن دهم نیازی نیست فقط تست زیاد و اینکه خودت بخونی به تسلطتت میرسونه ولی دوازدهم و یازدهم ثبتنام کن

برای زیستت ولی حتما حتما کلاس برو و کلی تست بزن  

تجربی قبولیش خیلی سخته رقیبهای قدر داره  و تلاش زیادو سخت میخواد  و در کنارش باید خیلی خرج کنی به پسرم گفتم برو ریاصی بهانه کرد سخته نمیتونم ولی الان پشیمونه چون قبولی و وسعت انتخاب رشته ریاضی بیشتر از تجربیه 

با خیلی  قوی باشی تا قبول بشی

خدایا تو را سپاس یاریم کن 
من جات بودم شیمی فراهانی رو ثبت نام نمیکردم خودم درسنامه مبتکران میخوندم فقط فصل اخر رو از تو تلگرام ...

استوکیومتری و نمیشه با درسنامه یاد گرفت

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
سلامبین استادان فیزیک از اونجا که دهم هستی بهترین استاد از همین الان باهاش بخونی تستی و روشهای کوتاه ...

مممنونم که وقتتون گذاشتین عزیزم 

نمی دونم دهم نهایی یا نه تاجایی که شنیدم نهایی نیست

به من بیشتر این اساتید معرفی شدن میشه نظرتونو بگین؟

ریاضی کرمی  آلفا

فیزیک نوکنده کلاسینو 

زیست حنیف عظیمی 

شیمی( نمی دانم  فراهانی دهم داره یانه 

اینم هست  هادیان فر دهم ماز

کاربری دست چند نفره 

من همسن خودتم زیستو خیراندیش فیزیکو شجاعی و ریاضی عزیزی و شیمی و هادیانفر گرفتم ولی خودم الان تو فیز ...

موفق باشی عزیزم

اینا براماز فکر کنم کلاس هاشون که شروع نشده درسته؟

کاربری دست چند نفره 

من خیلی پشیمونم چرا رشته ریاضی نرفتم

تحربی قبولیس راحت نیس چون هم انتخاب رشته هاش کمه هم پذیرشش  باید نخبه بود تا قبول شد ما هزار بار به مسرم کفتیم خودمو همسرم ریاضی خوندیم بالاخره یه رشته مهندسی قبول شدیم ولی هر کسی تجربی بود قبول نشد چون کار هر کسی نیس 

خدایا تو را سپاس یاریم کن 
تحربی قبولیس راحت نیس چون هم انتخاب رشته هاش کمه هم پذیرشش باید نخبه بود تا قبول شد ما هزار بار به ...

من آدمی هستم که تحملم زیاده وسختی رو تحمل می کنم

حالا با این وضعیت ببینیم خدا چی می خواد 

کاربری دست چند نفره 

مممنونم که وقتتون گذاشتین عزیزم نمی دونم دهم نهایی یا نه تاجایی که شنیدم نهایی نیستبه من بیشتر این ا ...

ریاضی کرمی خیلی خوبه برای دهم  فعلا همینو ببین 

ببین فیزیک چطور میخوای بخونی هدفت چیه اگر کسی میخوای کنکوری و مفهومی بهت بگه قشنگ کاری کنه درصد بالایی بزنی قضاتی بهترینه روشهای کوتاه و مفهومی یعنی کاری میکنه تو درس غرق شی و درکش کنی جای اینکه یکسری فرمول و اضافه نویسی داشته باشی بنظرم از الان فیزیک رو قوی بیا بالا من خودم کنکور دادم بهت میگم با این استادها و با این روشها عمرا وقت کنی کنکور رو بالا بزنی اینها برای دانش اموزان معمولی هستش اگر رشته تاپ میخوای برو قضاتی ببین 

ریاضی کرمی خیلی خوبه برای دهم فعلا همینو ببین ببین فیزیک چطور میخوای بخونی هدفت چیه اگر کسی میخوای ...

منم دقیقا استادی می خوام که هم از لحاظ نهایی آماده کنه هم کنکور وروش های کوتاه

کاربری دست چند نفره