سلام
بین استادان فیزیک از اونجا که دهم هستی بهترین استاد از همین الان باهاش بخونی تستی و روشهای کوتاه و قشنگ مفهوم یاد بگیری بدون شک قضاتی هستش و منبع هم من خودم لرنیتو میزدم کلا ولی دهم خیلی سبز میزدم سطحش پایین بود واقعا در کنارش جزوه استاد هم هست اون عالیه همه نوع تیپی پوشش میده
برای زیست متاسفانه بهترین استاد که فرهمندنیا هستش فکر نکنم بتونی استفاده کنی چون جامع هستش مگه اینکه دهماش جدا کنی ببینی پس حنیف میمونه بدک نیست برای دهم خوبه حنیف رو ببین فعلا بعدا دیگه بعد دهم جامع فرهمندنیا شروع کن
برای دهم خیلی سبز تک پایه خوبه برای یازدهم خیلی سبز خوب نیست نشر الگو بهتره برای دوازدهم خیلی سبز و جامع آیکیو فعلا هم بنظرم برای جامع زدن خیلی زوده فقط دهمت رو عالی زیستش رو بخون ازمون بزن و خیلی سبز و آیکیو تک پایه به عنوان منبع دوم چون کلی کلی وقت داری و اگر با استمرار بری جلو مطمئن باش رتبت زیر ۱۰۰۰ میشه
برای ریاضی قطعا آریان حیدری سطح بالا درس میده ولی جوری درس میده از پس کنکور سخت بر بیای
برای شیمی هم درسنامهمبتکران میتونی بخونی برای فصل اخر شیمیت کلیپ ببینی از فراهانی
خلاصه که بنظرم بهترین منبع برای سال دهم مبتکران هستش شیمی چون قشنگ جا میندازه و شما نیاز داری دستت تو تست روون شه مبتکران هم تا دلت بخواد تست تو هر سطحی داره و البته یکم اضافه گویی ولی مشکلی نیست بهترین منبع برای دهم همینه
موفق باشی حسابی درس بخون دهمت رو عالی جمع کن فقط همینکه در طول سال عالی بخونی و تست بزنی از ۹۰ درصد رقبات میفتی جلو چون همه تو دهم سر در هوان از ازمون و تست غآفل نشو
و فکر کنم دهم هم نهاییه کشوریه امسال درسته؟