2777
2789
حرفت کاملادرسته ولی گلم هرچقدرعلم هم پیشرفت کنه تاخدانخواد نمیشه من خودم خیلی دکتر رفتم ولی مشکلم حل ...

حرفتون کاملا درسته تا اون بالایی نخواد نمیشه . داداش من ۸ سال هزینه کرد نشد دیگه بی خیال شدن بعداز دوسال خدا خودش داد.انشاالله خدا دامن شماروهم سبز کنه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسری پیشنهادای خنده دار میدن بگو خانوادت با اسنپ برات غذا بیارن یا برو سرکوچه اخه طرف نمیگه کجا میری بگه میرم یچیز بخرم گشنمه خب میگه اینجا مگه قحطی اومده تو خونه بخور مساله اینه اسی خجالتیه

منم مثل توبودم انقد گرسنگی میکشیدم روم نمیشدبگم. حالاشوهرم سفارش میکردبهشون. تازه 10شب شام میپختن

منم وضعیت شمارو دارم اینجا

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

من ۱۸ ساله ازدواج کردم سر جمع ۱۰ بار در یخچال خونه مادر شوهرم باز نکردم اون ده بارم برا خوردن آب بود ...

منم

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

حرفتون کاملا درسته تا اون بالایی نخواد نمیشه . داداش من ۸ سال هزینه کرد نشد دیگه بی خیال شدن بعداز د ...

قربونت برم ❤️ای جانممممممممم خداحفظش کنه براتون. ممنون عزیزدلم انشاءالله خدا ب همه چشم انتظارا ببخشه اگ صلاحشونه

کیف پولم شهرستان جا مونده

کاملا درکت میکنم عزیزم منم خونه مادرشوهرم اصلا روم نمیشه وقتی گشنه میشم یه تیکه نون خالی حتی بردارم بخورم.الانم بخاطر وضعیتی که برامون پیش اومده مجبوریم همش خونه مادرشوهرم باشم واقعا برام خیلی سخته اینجا بودن و موندن😔دعا کنین زودتر مشکلم حل بشه برم خونه خودم.خیلی تو عذابم برادرشوهرم همیشه خونه اس و من باید تو این گرما باحجاب باشم اینحا.دلم برای خونه خودم و آرامش و آسایشش خیلی تنگ شده خدا هیچکسو بی پول نکنه

الهی بگردم عزيزم تاپیکتودیدم انشاءالله حال همسرت خوب میشه.خدا هیچ کس ومحتاج غیرخودش نکنه الهی آمین

خدانکنه عزیزم. ممنونم از دعاتون انشاالله. الهی آمین 

خدا انشالله حاجت دل شمارو هم بده 

یه نفر قرار بود با برادرم آشنا بشه که اگه مورد پسند هم بودن عقد کنند.‌ ینی هنوز عقد نبودن. 

روز اول که اومد خونمون صد بار رفت سر یخچالمون! داخل تک به تک کابینتارو باز کرد دید!!! 

سر وسایل ارایشی و لباسامون رفت! بی اجازه وسایل آرایشی که شخصی هستش رو برمیداشت استفاده میکرد

اون یکی عروسمون که مدام با بچش سر یخچالن. نوش جونشون.‌

اونوقت طرف چند ساله عروس خانوادس روش نمیشه بگه گرسنمه!

یه نفر قرار بود با برادرم آشنا بشه که اگه مورد پسند هم بودن عقد کنند.‌ ینی هنوز عقد نبودن. روز اول ک ...

خخخخ اون عروس  عقد نکرده تون احساس صمیمیتش شگفت زدم کرد خخخ رفتم غذا بخورم مادرشوهرم گفت بیا بخوریم منم گشنههه دوییدم نموندم جوابتون بدم ببخشید