2777
2789
عنوان

لطفا اگه اپاندیس عمل کردید سریع بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 68 پست
سلام.الحمدلله.درد خفیف دارم اما کمه.شما چطور؟درد ک ان شالله نداری؟بخیه هات خوبه؟

ایشالا روز به روز بهتر میشی گلم❤️درد دائم نه بعضی وقتا درد دارم.بخیه هامو که اون‌یکیشم شنبه کشیدم دیگه بخیه ندارم ولی زخمم هنوز بازه یه مقدار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا روز به روز بهتر میشی گلم❤️درد دائم نه بعضی وقتا درد دارم.بخیه هامو که اون‌یکیشم شنبه کشیدم دی ...

منم دائم نیس.ی روز خوبم ی روز بی حال و کسلم.تو الان روزی چند ساعت راه میری؟این راه رفتنه تا کِی ادامه باید داشته باشه؟

اینم لطفا جواب بده.تو دقیقا کدوم قسمت درد داری؟بالای ران پا سمت راست؟همون قسمت آپاندیس؟

آخه من ناف درد بیشتره

منم دائم نیس.ی روز خوبم ی روز بی حال و کسلم.تو الان روزی چند ساعت راه میری؟این راه رفتنه تا کِی ادام ...

من زیاد راه نمیرم.درحد مثلا انجام دادن کارهای روزانم یا حالا بیرون رفتن و این چیزا.نمیدونم دقیقا تا کی باید ادامه داشته باشه بنظرم از دکترت بپرس ولی خب فکر کنم تا یک ماه بعد از عمل اوکی باشه. من گاهی قسمت بالایی شکمم درد میگیره و بعضی وقتا اطراف نافم یکم تیر میکشه.زخمم (همون قسمت اپاندیس)موقعی که مثلا یکم خم میشم رو زمین یا موقع بلند شدن از سر جام یکم بهش فشار میاد درد میگیره.

یه سوال شما میتونی به طرفین بخوابی؟من از بعد از عملم کامل به کمر خوابیدم دیگه کمر درد گرفتم ولی خب سمت راست رو کلا نمیتونم بخوابم سمت چپ هم روی زخمم احساس کشیدگی حس میکنم 

منم دائم نیس.ی روز خوبم ی روز بی حال و کسلم.تو الان روزی چند ساعت راه میری؟این راه رفتنه تا کِی ادام ...

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه...شما بعد از اینکه بخیه هاتو کشیدی زخمتو پانسمان میکنی هنوز؟

من زیاد راه نمیرم.درحد مثلا انجام دادن کارهای روزانم یا حالا بیرون رفتن و این چیزا.نمیدونم دقیقا تا ...

اره میخابم از دکترمم پرسیدم گفت مشکلی نیست بخاب.دقیقا همون جاهایی ک گفتی برای منم درد میگیره.لامصب چقد عمل سختیه.ی ذره آپاندیس انقد عذاب؟

ببین من عملم لاپاراسکوپی بود و بعداز کشیدن بخیه گفت ی روز حمام نرو و بعدش دیگه پانسمان نکردم بعداز کشیدن بخیه

اره میخابم از دکترمم پرسیدم گفت مشکلی نیست بخاب.دقیقا همون جاهایی ک گفتی برای منم درد میگیره.لامصب چ ...

اصن چه چیز مزخرفیه این اپاندیس هیچ فایده ای هم نداره.

منم لاپاراسکوپی بود اما خب بعد از اینکه یه قسمت از زخمم باز شد و ترشحات ازش خارج شد دیگه ترسیدم همش پانسمان میکنم.الانم هر ۳ تا بخیه هامو کشیدم زخمم بیشترش جوش خورده ولی اون یه قسمت هنوز یه کوچولو بازه ولی خشکه .ترشح نداره ولی همش میترسم چون بازه عفونت کنه واسه همین پانسمان میکنم.بنظرت ادامه بدم یا نه؟

اصن چه چیز مزخرفیه این اپاندیس هیچ فایده ای هم نداره.منم لاپاراسکوپی بود اما خب بعد از اینکه یه قسمت ...

عه فک کردم عمل باز کردی.ن بنظرم پانسمان نکن بزار هوا بخوره زخمت.تو حمام  شستو شو بده و خشک کن.ورم شکمت خابیده؟برای من ی کم مونده.اشتهامم مثل قبل نیس.قبلا پرخور بودم الان متوسط.شما چطور؟

عه فک کردم عمل باز کردی.ن بنظرم پانسمان نکن بزار هوا بخوره زخمت.تو حمام شستو شو بده و خشک کن.ورم شک ...

اره تقریبا.ولی هنوزم یکمی ورم داره.

منم اصلا اشتها به غذا ندارم قبلا متوسط بودم الان عملا هیچی نمیخورم.