یکی از اتند های بخشمون که ۵سال از من بزرگتره دیشب قبل از اینکه استاد بیاد شرح حال بیمار رو بگیره برگشت به من گفت صدات در نیاد من خیلی بدم اومد و ناراحت شدم استادمون که اومد رفت گفتم شما نباید اینطوری میگفتی لحن بدی داشتی شاید من اصلا نمی خوایتم حرفی بزنم این صحبت غیر محترمانه بود گفت من بخوام غیر محترمانه حرف بزنم جوری حرف میزنم که اشکت در آد تو در جایگاهی نیستی که خوب و بد رو برا من مشخص کنی لازم دونستم بهت بگم که سکوت کنی منم گفتم اگر مثلا من اینطوری به شما میگفتم شما ناراحت نمیشدیم گفت تو زیر دست منی من هرجوری بخوام باتو حرف میزنم هرموقع من زیر دست تو شدم بیا و این حرفارو بگو الان مثلا چیکار یخهای بکنی میخوای بری بگی فلانی اینطوری با من حرف زد منم گفتم من سعی میکنم مشکلمو در لحظه با حرف زدن حل کنم این بچگونست که من برم به استاد با هرکس دیگه ای اعتراض کنم گفت الان گفتی منم گفتم هر جور بخوام حرف میزنم کاریم نمیتونی کنی
به نظرتون این آدم حق داره؟
چی باید جوابشو داد
یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.