2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بخوایم ازدواج کنیم چیا ملاکه

اول از همه اخلاق دوم خانواده ای که توش تربیت شده سوم تلاشش و کاری بودنش بعد همه اینا میتونی واسه ظاهرشم ملاک بزاری 

از نظر من کسی که تلاش کنه و زرنگ باشه به همه چیز میرسه قرار نیست از اول همه چیز داشته باشه 

اول از همه اخلاق دوم خانواده ای که توش تربیت شده سوم تلاشش و کاری بودنش بعد همه اینا میتونی واسه ظاه ...

دقیقا خانواده هم خیلی مهمه اگه خود پسره خوب باشه خانوادش خوب نباشن آدم اذیت میشه 

چراال

چون خیلی سخته خیلی وقتی مریض میشه میمیری . وقتی ناراحت و کلافه میشه دیوونه میشی .وقتی یه گوشه میشینه و فکر میکنه .احساس می‌کنم نمیتونم خوشحالش کنم . الانم ۱۰ ماه شده که دچار بیماری بسیار سختی شده و من تو این ۱۰ ماه نابود شدم .کاری ازم برنمیاد و آب شدنش رو میبینم . میدونی عشق خیلی بده خیلیییییی. اگه به عقبم برگردم هرگز عاشق نمیشم 

میتونم بپرسم چرا ?

ببین عشق رو ول کن، اینکه به دلت بشینه خیلی مهمه هااا ولی ببین طرفت شعور داره برید مشاور عصبی نباشه اختلال روانی نداشته باشه اینا از عشق مهمتره دوسال که دادو بی احترامی ببینی عشقت از کار میفته بسنجش واقعا

ازدواج شعور و درک متقابل میخواد، اگ یکیشون نداشته باشن واقعا کم میاره طرف مقابل یه بازی برد باخت میشه 

یکی میسوزه یکی میتازه

به حرف اطرافیانت خیلی گوش کن من همه بهم گفتن نه گفتن حیفی با این نه، بهم هشدار دادن ولی دلم رفته بود 

الان شوهر من همه جا آدم موجهیه همه دوسش دارن خیلی قبولش دارن چون زبون خوب حرف زدن داره مردم داره

ولی کی از دل خون من خبر داره، گول اینچیزارو نخور