2777
2789
عنوان

اقا دیدین میگن خوشگلا شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 26 پست
وای حق داریمن استادای خانوم باهام بدن😂😂😂

واییییییی الان من یاد یه استاد زنی افتادم

لامصب اینقدررررر پسر دوست بود 

سر کلاسش حنجرمو پاره میکردم بابت فعالیت کلاسی بعد خانوم اول با نیش باز نکاه میکرد سمت پسرا ببینه جوابشون چیه

لعنت بهت زن با این پسر دوست بودنت🙁😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییییی الان من یاد یه استاد زنی افتادملامصب اینقدررررر پسر دوست بود سر کلاسش حنجرمو پاره میکردم ب ...

بخدااا که همینن😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اتفاقا میگن خوشگلا شانس ندارن که

منم همینو شنیدم میگن زشتا شانس دارن چون حضرت زهرا براشون دو رکعت نماز خونده

خدایا شکرت .... من به همین دلخوشی های کوچیکم قانعم ... برام حفظشون کن

منم همینو شنیدم میگن زشتا شانس دارن چون حضرت زهرا براشون دو رکعت نماز خونده

جالب بود

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

ای کاش به جای زیبایی چهره یکم شانسم خوشگل بود بخدا زندگی به شانسه نه قیافه😂😂😂💔

یه عکس بده ببینیمت انقدر از خودت تعریف میکنی  

خدایا شکرت .... من به همین دلخوشی های کوچیکم قانعم ... برام حفظشون کن