2777
2789
پس چرا بین این همه آدم فقط مم بودم ک شوهرمو بیشتر دوس دارم نکنه مشکل از منه😢تازه من حس میکنم دخترم ...

وویی اینجوری نگو دلم کباب شد واسه دخترت 🥲💔

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

بچتم یک روز ترکت میکنه

روزی که قراره زندگی خودشو داشته باشه خودم همراهیش میکنم برای رفتن و ساختن اما تا زمانیکه بهم نیاز دارند ترکم نمیکنند. شوهرا برعکسن زمانیکه بفهمن بهشون تکیه کردی چنان پشتتو خالی میکنند که خودتم نمیتونی خودتو جمع کنی

دیدم که میگم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسلما یه مادرهمیشه بچه‌اش روانتخاب می‌کنه 

ولی واقعیت اینه بچه بزرگ میشه ومیر ه دنبال زندگیش ،مثل خودمون 

واین من وهمسرم هستیم که تا همیشه باهم میمونیم،پس علاقه به شوهر ومتقابلش درزندگی خیلی مهمه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

حس فرسودگی و پیری دارم دوسش دارما ولی سرشار از مشکل شدیم

توکلت به خدا عزیزم 💕😘

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

پس چرا بین این همه آدم فقط مم بودم ک شوهرمو بیشتر دوس دارم نکنه مشکل از منه😢تازه من حس میکنم دخترم ...

مهربونی که پسریه سالم بهم کرده شوهرم نکرده شوهرم تاحالابالش نیورده برام پسرم دیدارم روزمین بااینکه یه سالشه به زوربالش برام اورد

روزی که قراره زندگی خودشو داشته باشه خودم همراهیش میکنم برای رفتن و ساختن اما تا زمانیکه بهم نیاز دا ...

خب اشتباه بعضی خانوما همین ک خیلی دیگ خودشو وا میدن ببحشید ها ...کی گفته ک مرد باید بدون ک تو الان کشته مردشی یا بدون اون نمیتونی هر چیزی اندازه ...و چ بهتر ک مرد اصلا متوجه دوس داشتن عمیق زن نشه و این باعث میشه ک مرد بهتر و درست زندگی کنه

مهربونی که پسریه سالم بهم کرده شوهرم نکرده شوهرم تاحالابالش نیورده برام پسرم دیدارم روزمین بااینکه ی ...

ما اینجوری نیستیم فقط گاها زیاد قهر میکنیم ولی احترام همو داریم دخترمم بیشتر میگه بابا بابا منو دور میکنه از شوهرم

مادر بزرگ و پدر بزرگم هر کدوم ۸۸ سال عمر کردن کل این دوران ۲۰ ساله آخر که من یادمه اینا کلا قهر بودن مادربزرگم سر سفره روشو این ور میکرد از پدر بزرگم چندشش میشد یکی این گوشه اتاق مینشت یکی اونور اتاق ۸ تا بچه هیچکدوم جای اون عشق تو زندگی رو نتونست پر کنه که تنها نباشن عاشقانه غذا بخورن هر کدوم پی زندگی اینا شبا مثل جغد تنها خدا رحمتشون کنه با تجربه از این اتفاق یار خوب خیلی خوبه اصلا نمیتونه اصلا نمیشه بچه یا شوهر مطلق جای همو بگیرن هر دو بجای خود 

خب اشتباه بعضی خانوما همین ک خیلی دیگ خودشو وا میدن ببحشید ها ...کی گفته ک مرد باید بدون ک تو الان ک ...

با احترام باهاتون موافق نیستم چون من همون چیزی که تمام و کمال به همسرم هدیه میدم همونو تمام و کمال ازش متقابلا انتظار دارم وقتی من براش بهترین هستم اونم باید بهترین باشه اما اغلب قدردان نیستن متاسفانه.