2777
2789
عنوان

سقوط

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 24 پست

من واقعا دیگه از کسی خوشم نمیاد دریع از یکم علاقه

پروانه های توی شکمم مردن

من در گذشته به طور اتفاقی از یه جایی به بعد به با دو دختر که با هم خواهر بودن دوست شدم و پنهانی با هر دوشون وارد رابطه شدم یه رابطه اشتباه زمانی به خودم اومدم که دیگه دیر شده مگه میشه با کسی ازدواج کنی که قبلا با خواهرش دوست بودی 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدومو بگم کدوم بمونه. بیشتر مشکل روحیمه میدونی از زندگی سیرم کسیو ندارمم حرف دلمم بگم به بن بست رسید ...

عزیزم 🥲درکت میکنم ولی این راه حل داره چون خودمم اینجوری بودم ولی الان نه تلگرام داری ؟میخوام یه چیزی برات بفرستم کلا زندگیت عوض میشه 

عزیزم 🥲درکت میکنم ولی این راه حل داره چون خودمم اینجوری بودم ولی الان نه تلگرام داری ؟میخوام یه چیز ...

خانمی؟ اگه اقایی توروخدا حوصله ندارم من متاهلم و یه بچم دارم اصلا رو اون فازا هم نیستم به هیچ عنوان

برام صلوات میفرستین
خانمی؟ اگه اقایی توروخدا حوصله ندارم من متاهلم و یه بچم دارم اصلا رو اون فازا هم نیستم به هیچ عنوان

خب عزیزم معلومه که خانومم اگه آقا بودم اینجا چیکار داشتم آخه 😂

درخواست دادم تو خصوصی ایدی تلگرام بدم بهت

قشنگم

درخواست برام نیومده این آیدی تلگرام منه @Shima_mpl پی ام بده تا اونجا حرف بزنیم وقتتو خیلی نمیگیرم فقط چند دقیقه اس ولی بهت قول میدم زندگیت عوض میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز