2777
2789
عنوان

رمان خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 37 پست
چشم هايش اگر نخوندي باشيد. انگار گفته بودي ليلي. من او. ايراني يا خارجي مي خواين؟ 

عزیزم من او وحشتناک عاشقانه است؟ 

من او که رو خود جلدش نوشته ژانر اجتماعی 😐

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از این رمانا ک همه چی سنتیه مثلا دخترا تو سن کم ازدواج میکنن یا از این رمانا ک خان و ارباب دارن توش ...

وای از این رمان خان و ارباب و اینا هم اگه بلدی میشه معرفییییی کنی لطفاااااا

من آی پارا رو خوندم اینطوری بود قشنگ بود

اللهم صل اله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 
از این رمانا ک همه چی سنتیه مثلا دخترا تو سن کم ازدواج میکنن یا از این رمانا ک خان و ارباب دارن توش ...

كتاب هاي سيمين دانشور و بخونيد مثل سووشون يا ساربان سرگردان.همه اش قشنگه. ولي عاشقانه ترين رمان ايراني كه من خوندم چشم هايش هست. راستي من اهل اين نوع رمان هايي مثل مودب پور و اينا نيستم به نظرم ارزشي ندارن

عزیزم من او وحشتناک عاشقانه است؟  من او که رو خود جلدش نوشته ژانر اجتماعی 😐

خوب عشقم جزئي از اجتماع هست پس چيه. روش نمي نويسن عاشقانه وحشتناك. من خيلي اهل رمانم دقيق هم نمي دونم منظورتون چيه اگر منظورتون رمان هاي تو تيپ مودب پور و ايناست من اصلا نمي خونم چون ارزش ادبي نداره و فقط كپي از همه

خوب عشقم جزئي از اجتماع هست پس چيه. روش نمي نويسن عاشقانه وحشتناك. من خيلي اهل رمانم دقيق هم نمي دون ...

نه منظورش از این کتابای که تو زمان قدیم اتفاق افتاده کتاب های مودب پور رو هم من خودم دوس ندارم 

فکر میکنم منظورش کتاب های مثل ماندانا معینی باشه که ژانرش قدیمی و عاشقانه چون من او خیلی عاشقانش نسبت به موضوع کتاب کمه 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘