2777
2789
اره برید پلیس به اضافه ۱۰ وضعیت مالیتون چه جوری هست؟

متوسطیم بابام خونه ماشین اصلا به نامش نیست

به نام مامانم هست 

شغل پدرم آزاده پول زیاد میاد حسابش میره گفتنم بخاطر گردش حسابهای مانده حساب نگاه نکردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هستیم جز ماشین همسرم چیزی به نامش نیست نمیدونم بر چه اساس دهک نه قرارمون دادن پرسیدیم گفتن بخاطر ...

یعنی چی تراکنش اینا یعنی بر اساس چیزایی ک مواد خوراکی اینا میخرین؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

شغل پدرم آزاده پول زیاد میره میاد حسابش گفتن هم بخاطر گردش حساب هست مانده حساب نگاه نکردن

اوه راست میگین

پدرم منم شغل ازاده 

حقوق پدرتون چنده؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

متوسطیم بابام خونه ماشین اصلا به نامش نیستبه نام مامانم هست شغل پدرم آزاده پول زیاد میاد حسابش میره ...

فرقی براشون نداره بابات یا مامانت یا داداشت خواهرت هر کس باهاتون زندگی میکنه چیزی به نامش باشه همون در نظر مبگیرن 

اره گردش حساب خیلی مهم همون در نظر گرفتن

یعنی چی تراکنش اینا یعنی بر اساس چیزایی ک مواد خوراکی اینا میخرین؟

نه مبلغ واریزی برداشتی دیگه چندتا حساب داره و همسون فعال هست داده به داداشش کاروکاسبی شو میکنه 

به این دلیل دهک نه محسوب میشیم 

اوه راست میگینپدرم منم شغل ازاده حقوق پدرتون چنده؟

پدرمن شغل آزاد داره ودرامدش خوبه ولی دهک ۳ هستن نمیدونم اصلا چه جوری محاسبه میشه اون وقت من دهک ۶ هستم که همسرم خونه هم نداره

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم