2777
2789
عنوان

حالم از جاریم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 40 پست
من در و قفل میکنم ثانیه ای کافیه ار جایی بیایم حواسم نباشهجاریم مقصر نیست بچه من و تحمل کنه چون ۵ دق ...

چی بگم . شما میخوای به خودت حق بدی . اگر این اتفاق توی خونه ی شما افتاده بود صد در صد حق میدادم بهت ولی وقتی خونه ی جاریته مشخصه خوشش نمیاد تند تند برید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ما هم یه فامیل داریم بچش کوچیکتره دائم میخواد بفرسته اینور اونور . خودش،میگه بچه دوست داره بیاد ...

بخدا من نمی‌ذارم در و همش قفل میکنم 

بره اونجام سریع میرم میارمش 

موضوع من اینه من دخترم و میارم خونم پسر وحشیشم میاد. دیگه تا دو ساعت نمیاد دنبالش 

پسرش هم جلو چشمش هر غلطی کنه هیچی نمیگه فقط مواظب تمیزی خونش

بخدا من نمی‌ذارم در و همش قفل میکنم بره اونجام سریع میرم میارمش موضوع من اینه من دخترم و میارم خونم ...

خب دروقفل کردی کلیدو بردار بچه دو ساله نمیتونه وا کنه بعد دخترت نمیره پسر وحشی اونم نمیاد واقعا نمیشه انتطار از اون داشته باشی بچه خودت میره میاره که البته کوچولو نمیفهمه کلیدو قائم کن

ولی میتونه بچه شو کنترل کنه

مگه شما تونستی بچه تو کنترل کنی ؟

دیگه از یه ژن هستن بچه ها ..... اونم نتونسته مثل خود شما

بعد هم‌اسی خیلی با کاربرا دعوا داری ها ‌....  یه کم آرومتر باش خب

الان با چند نفر بالا دعوات شد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب دروقفل کردی کلیدو بردار بچه دو ساله نمیتونه وا کنه بعد دخترت نمیره پسر وحشی اونم نمیاد واقعا نمیش ...

وآقا من نمیدونم ب چه زبانی توضیح بدم

من بچم بره ام ۵ دقیقه میزم میارم همون دقیقه میارمش 

پسرش دنبالش میاد

دو ساعت میمونه خونم.تو مهمونی باشیم بازم بچشو ول میکنه

مشکل من دختر خودمه نه هرجا اون باشه به سمتش کشیده میشه 

مگه شما تونستی بچه تو کنترل کنی ؟دیگه از یه ژن هستن بچه ها ..... اونم نتونسته مثل خود شمابعد هم‌اسی ...

اخه من هی توضیح میدم

مشگل اصلی من گه براش تاپیک زدم این شدت بی خیالیشه 

و اینکه هرجا این دوتا باشن دختر من میره سمتش

بله من کنترلش میکنم سریع میرم میارمش 

وآقا من نمیدونم ب چه زبانی توضیح بدممن بچم بره ام ۵ دقیقه میزم میارم همون دقیقه میارمش پسرش دنبالش م ...

خب اون میخواد بچشو آزاد بزاره به خودش زحمت نده درست و علطشم کار ندارم ولی اگه نرین نیان بچه ها چیزی نمیشه بچه اونم اومد دروا نکن

اخه من هی توضیح میدممشگل اصلی من گه براش تاپیک زدم این شدت بی خیالیشه و اینکه هرجا این دوتا باشن دخت ...

از این به بعد سریع بچه تو بیار 

به پسر اونم رک بگو نه نیا ، دعوا میکنی یا مثلا بچه رو میزنی و فحش میدی و ....

رک باش

لازم‌نیست کامل قطع رابطه کنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊